Universal Treuk Saré Conditioning 12v 24v Listrik Mobil Parkir Cooler AC

Pedaran pondok:

Sistem kulkas nganggo kulkas aman sareng ramah lingkungan nyaéta R134A, sahingga AC parkir langkung hemat energi sareng AC ramah lingkungan listrik. Dibandingkeun sareng AC on-board tradisional, AC ogé kedah ngandelkeun kakuatan mesin kendaraan, anu tiasa ngahémat bahan bakar sareng ngirangan polusi lingkungan.


Detil Produk

Tanda Produk

PARAMETER PRODUK

Bagian Tipe

AC AC / Pendingin Parkir / Hateup top truk AC

Modél produk

HLSW-ZCKT28A / HLSW-ZCKT28B

Aplikasi

Mobil, Truck, Burang, Rv, Boat

Diménsi Box

Desain numutkeun spésifikasi produk

Beurat produk

31KG

Voltaseu

DC12V/ DC24V

Volume hawa sirkulasi

450㎥ / jam

Daya anu dinilai

850W

Kapasitas Refrigerating

2800W

Diménsi produk

80.5cm * 80.3cm * 15cm

Kulkas

R134A

Ukuran liangna

45.8cm * 26.8cm / 58.2cm * 28.8cm

Garansi

Free Garansi Mileage Unlimited 1 Taun

Gambar produk

Universal Truck Sleeper Conditioning 12v 24v (1)
Universal Truck Sleeper Conditioning 12v 24v (2)
Universal Truck Sleeper Conditioning 12v 24v (3)
Universal Truck Sleeper Conditioning 12v 24v (4)

Hal-hal anu peryogi diperhatoskeun dina panggunaan AC parkir:

1. Dina usum panas, mangga cobian milih istirahat di tempat teduh. Langkung saé pikeun muka AC aslina sakitar satengah jam heula, ngirangan suhu taksi dina kaayaan anu raoseun, teras ngamimitian AC na parkir, anu bakal ngagaduhan pangaruh anu langkung saé. Dina waktos anu sami, anjeun tiasa narik tirai naungan, pangaruh kulkas bakal langkung saé;
2. Entong modeu ECO nalika AC dimimitian dina suhu luhur nalika siang, sabab éta bakal mangaruhan pangaruh kulkas. ECO mangrupikeun modeu ékonomi, anu cocog pikeun dianggo wengi.
3. Nganggo AC parkir. Disarankeun batré pabrik aslina di luhur 180Ah, janten pangaruh Élméntasi sareng umur batre AC na langkung saé.
4. Nalika masang kakuatan AC, teu disarankeun pikeun nyambungkeun batréna langsung, tapi nyambung ka saklar batréna, kusabab produk listrik, sanaos henteu lumaku, éta bakal ngahasilkeun fénoména konsumsi kakuatan.

Parkir AC unit kalayan modeu operasi fluorine:

1. Nyambungkeun dua selang tekanan anu langkung luhur sareng handap dina manometer manifold sareng kompresor, atanapi sambungkeun antarbeungeut anu langkung luhur sareng handap dina pipa masing-masing. Selang tengah dina manometer manifold disambungkeun kana pompa vakum.
2. Buka klep tekanan anu langkung luhur sareng handap dina manometer manifold, ngamimitian pompa vakum sareng vakum salami 15 ~ 30min.
3. Tutup klep tekanan anu langkung luhur sareng handap dina manometer manifold, tempatkeun salami 5 menit, sareng titénan naha tekanan anu dituduhkeun ku tolok tekanan parantos naék. Upami éta naék, éta artina sistemna bocor. Deteksi sareng perbaikan bocor kedah dilaksanakeun dina waktos ieu. Upami panunjuk gauge tetep cicing, muatanana tiasa pinuh.

Bungkusan & shippment

Bungkus nétral sareng kotak busa

Hollysen  packing

Gambar pabrik

Assembly shop

Toko majelis

Machining workshop

Bengkel mesin

Mes the cockpit

Mes kokpit

The consignee or consignor area

Daérah anu ngirim atanapi méréskeun

Service kami

Palayanan
Jasa khusus: Kami tiasa nyumponan sarat konsumén, naha sakumpulan alit sababaraha jinis, atanapi produksi massal tina kustomisasi OEM.

OEM / ODM
1. Ngabantosan palanggan pikeun ngadamel solusi anu cocog sareng sistem.
2. Nyayogikeun dukungan téknis pikeun produk.
3. Ngabantosan palanggan pikeun ngungkulan masalah saatos-penjualan.

Kauntungan urang

1. Kami parantos ngahasilkeun kompresor AC otomatis langkung ti 15 taun.
2. Posisi anu akurat pikeun posisi pamasangan, ngirangan panyimpangan, gampang dirakit, dipasang dina hiji léngkah.
3. Pamakéan waja logam halus, tingkat kakuasaan anu langkung ageung, ningkatkeun kahirupan palayanan.
4. tekanan cekap, transportasi lemes, ningkatkeun kakuatan.
5. Nalika nyetir dina kecepatan luhur, kakuatan input diréduksi sareng beban mesin diréduksi.
6. Operasi lemes, low noise, geter leutik, torsi mimiti leutik.
7. 100% pamariksaan sateuacan pangiriman.

Kasus Proyék

AAPEX

AAPEX di Amérika

Automechanika

Automekanika Shanghai 2019

CIAAR Shanghai 2020-1

CIAAR Shanghai 2020


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami