Universal Treuk Sleeper Conditioning 12v 24v Electric Car Parkir Cooler Air Conditioners

Katerangan pondok:

MOQ: 10 PCS

Sistim refrigeration migunakeun refrigerantion aman tur ramah-lingkungan nyaeta R134A, jadi AC parkir téh leuwih hemat energi jeung ramah-lingkungan drive listrik AC.Dibandingkeun sareng AC on-board tradisional, AC parkir henteu kedah ngandelkeun kakuatan mesin kendaraan, anu tiasa ngahemat bahan bakar sareng ngirangan polusi lingkungan.


Rincian produk

Tag produk

PARAMETER PRODUK

Tipe Bagian

AC parkir / Pendingin parkir /Hateup luhureun treuk parkir AC

Modél produk

HLSW-ZCKT28A/ HLSW-ZCKT28B

Aplikasi

mobil,Trucah,Burang,Rv,Boat

Ukuran Kotak

Desain nurutkeun spésifikasi produk

beurat produk

31 kg

Voltaseu

DC12V/ DC24V

Volume hawa sirkulasi

450㎥/jam

kakuatan dipeunteun

850W

Kapasitas refrigerasi

2800W

dimensi produk

80.5cm * 80.3cm * 15cm

Refrigerant

R134A

Ukuran liang

45.8cm * 26.8cm/ 58.2cm * 28.8cm

Garansi

Free1 Taun Unlimited Mileage Jaminan

gambar produk

Pamasangan Truk Saré Universal 12v 24v (1)
Pamasangan Truk Saré Universal 12v 24v (2)
Pamasangan Truk Saré Universal 12v 24v (3)
Pamasangan Truk Saré Universal 12v 24v (4)

Hal-hal anu kedah diperhatoskeun dina panggunaan AC parkir:

1. Dina usum panas, mangga cobian milih istirahat di tempat teduh.Hadé pisan mun éta muka conditioner hawa aslina salila kira satengah jam heula, ngurangan suhu cab ka kaayaan nyaman, lajeng ngamimitian AC parkir, nu bakal boga pangaruh hadé. Dina waktos anu sareng, anjeun tiasa narik. curtain shading, pangaruh refrigeration bakal hadé;
2. Ulah ngahurungkeun modeu ECO lamun conditioner hawa dimimitian dina suhu luhur di daytime, sabab bakal mangaruhan pangaruh refrigeration.ECO mangrupikeun modeu ékonomi, anu cocog pikeun dianggo wengi.
3. Ngagunakeun AC parkir.Disarankeun yén batré tina pabrik aslina jadi luhur 180Ah, ku kituna éfék refrigeration sarta hirup batré tina AC anu hadé.
4. Nalika masang kakuatan AC Parkir, éta henteu disarankeun pikeun nyambungkeun batré langsung, tapi nyambung ka saklar batré, sabab produk listrik, sanaos henteu tiasa dianggo, éta bakal ngahasilkeun fenomena konsumsi kakuatan.

Unit AC parkir kalayan mode operasi fluorine:

1. Nyambungkeun dua hoses tekanan luhur jeung handap dina manometer manifold kalawan compressor nu, atawa sambungkeun interface luhur jeung handap dina pipa mungguh.Selang tengah dina manometer manifold disambungkeun ka pompa vakum.
2. Buka manual valves tekanan luhur jeung handap dina manometer manifold, dimimitian pompa vakum sarta vakum pikeun 15 ~ 30min.
3. Tutup manual valves tekanan luhur jeung handap dina manometer manifold, nempatkeun aranjeunna keur 5 menit, sarta nitenan naha tekanan dituduhkeun ku gauge tekanan naék. Lamun naék, éta hartina sistem bocor.Deteksi bocor sareng perbaikan kedah dilaksanakeun dina waktos ieu.

Bungkusan & pangiriman

Bungkusan nétral sareng kotak busa

bungkusan Hollysen

Gambar pabrik

Toko majelis

Toko majelis

Bengkel mesin

Bengkel mesin

Mes kabina

Mes kabina

The consignee atanapi consignor aréa

The consignee atanapi consignor aréa

Jasa Kami

Palayanan
jasa ngaropéa: Kami bisa minuhan sarat konsumén urang, naha bets leutik sababaraha variétas, atawa produksi masal kustomisasi OEM.

OEM / ODM
1. Mantuan konsumén nyieun solusi cocog sistem.
2. Nyadiakeun rojongan teknis pikeun produk.
3. Mantuan konsumén nungkulan masalah sanggeus-jualan.

Keunggulan Kami

1. Kami geus ngahasilkeun compressors AC otomatis pikeun leuwih ti 15 taun.
2. Positioning akurat tina posisi instalasi, ngurangan simpangan, gampang keur ngumpul, instalasi dina hiji hambalan.
3. Pamakéan baja logam rupa, gelar gede tina rigidity, ngaronjatkeun kahirupan layanan.
4. tekanan cukup, angkutan lemes, ningkatkeun kakuatan.
5. Nalika nyetir di speed tinggi, kakuatan input diréduksi jeung beban mesin diréduksi.
6. Operasi lemes, noise low, Geter leutik, torsi mimiti leutik.
7. 100% inspeksi saméméh pangiriman.

Kasus Proyék

AAPEX

AAPEX di Amérika

Automekanika

Automechanika Shanghai 2019

CIAAR Shanghai 2020-1

CIAAR Shanghai 2020


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami