Pabrik urang gaduh peralatan produksi anu maju, téknologi produksi anu asak, sareng kapasitas produksi anu stabil. Naha kualitas produk atanapi bungkusan, kami komitmen pikeun nyayogikeun palanggan anu pangsaéna. Dina dasar silih percanten, kami parantos ngajalin silaturahim jangka panjang sareng kemitraan sareng konsumén kami. Kusabab kami daék mil tambahan, cukup yakin janten pilihan kahiji anjeun sareng pasangan permanén dina bidang ieu.

Parkir AC

  • Newest Window Air Conditioning 12V 24V Ultrathin Model Truck Parking Air Conditioners

    Panganyarna Jandela Hawa AC 12V 24V Ultrathin Model Treuk Parkir AC

    Usum panas, anu paling berkesan nyaéta treuk. Truker kerja pisan di jalan unggal dinten, aranjeunna bakal langkung saé pikeun kahirupan aranjeunna. Komo upami aya sababaraha rupa artefak pendinginan teduh, Nalika aranjeunna ngantosan barang di tempat parkir, aranjeunna bakal nampi sutra filar keren, ngantep rerencangan kartu kéngingkeun tempat istirahat anu tiis sareng nyaman.

  • Universal Truck Sleeper Conditioning 12v 24v Electric Car Parking Cooler Air Conditioners

    Universal Treuk Saré Conditioning 12v 24v Listrik Mobil Parkir Cooler AC

    Sistem kulkas nganggo kulkas aman sareng ramah lingkungan nyaéta R134A, sahingga AC parkir langkung hemat energi sareng AC ramah lingkungan listrik. Dibandingkeun sareng AC on-board tradisional, AC ogé kedah ngandelkeun kakuatan mesin kendaraan, anu tiasa ngahémat bahan bakar sareng ngirangan polusi lingkungan.

  • 12v 24v Portable Universal Roof Top Mounted Truck Sleeper Electric Auto Parking Cooler Air Conditioners Conditioning

    12v 24v Portable Universal Roof Top Dipasang Treuk Sleeper Listrik Otomatis Parkir Cooler AC Kondisioner Kondisi

    Dina usum panas, nyetir siang wengi, panas terik, AC mobil listrik inverter listrik jarak jauh tiasa ngendalikeun suhu dina mobil, ngamungkinkeun anjeun jarak jauh ngaluyukeun suhu dina mobil nalika anjeun ngagoler, sareng nikmati tiis dina panas . Jenis AC ieu efisien sareng hemat energi, operasi anu stabil, low noise, sareng tiasa gancang mendingan ruang mobilna sehingga masihan anjeun suasana anu saé nalika nyetir sareng damel. AC portabel ieu cocog pikeun mobil ageung, treuk, beus, RV, parahu, kendaraan rékayasa, sareng sajabana Dina hawa panas, naha nyetir atanapi henteu nyetir, éta tiasa niasa suhu dina mobil.