Pabrik kami ngagaduhan alat produksi canggih, téknologi produksi dewasa, sareng kapasitas produksi anu stabil.Naha kualitas produk atanapi bungkusan, kami komitmen pikeun nyayogikeun palanggan anu pangsaéna.Dina dasar silih percaya, kami geus ngadegkeun silaturahim jangka panjang sarta partnership kalawan konsumén urang.Kusabab kami daék indit mil tambahan, cukup yakin pikeun jadi pilihan kahiji anjeun sarta pasangan permanén dina widang ieu.

Parkir AC

  • Cina DC12V Treuk Bunk Air Conditioner Pabrik DC24V Batré Powered Parkir Listrik Air Conditioner pikeun Treuk

    Cina DC12V Treuk Bunk Air Conditioner Pabrik DC24V Batré Powered Parkir Listrik Air Conditioner pikeun Treuk

    MOQ: 10 PCS

    Dina usum panas panas, nyetir beurang jeung peuting, panas scorching, mobil pinter AC inverter listrik jarak jauh bisa ngadalikeun hawa dina mobil, sahingga anjeun jarak jauh ngaluyukeun suhu dina mobil mun anjeun ngagolér, sarta ngarasakeun coolness dina panas. .Conditioner hawa jenis ieu cekap sareng hemat energi, operasi stabil, bising rendah, sareng tiasa gancang niiskeun rohangan mobil supados tiasa masihan anjeun suasana anu saé nalika nyetir sareng damel.AC portabel Ieu cocog pikeun mobil badag, treuk, beus, RVs, parahu, kandaraan rékayasa, jsb Dina cuaca panas, naha éta nyetir atanapi henteu nyetir, éta bisa niiskeun hawa dina mobil.

  • Cina Pabrikan Semi Treuk Sleeper Air Conditioner 12V 24V Electric Batre Powered Parkir Air Conditioner

    Cina Pabrikan Semi Treuk Sleeper Air Conditioner 12V 24V Electric Batre Powered Parkir Air Conditioner

    MOQ: 10 PCS

    Sistim refrigeration migunakeun refrigerantion aman tur ramah-lingkungan nyaeta R134A, jadi AC parkir téh leuwih hemat energi jeung ramah-lingkungan drive listrik AC.Dibandingkeun sareng AC on-board tradisional, AC parkir henteu kedah ngandelkeun kakuatan mesin kendaraan, anu tiasa ngahemat bahan bakar sareng ngirangan polusi lingkungan.

  • OEM / ODM Cina Bungkusan Cooler DC 24V Treuk Air Conditioner R134A Sertifikasi CE

    OEM / ODM Cina Bungkusan Cooler DC 24V Treuk Air Conditioner R134A Sertifikasi CE

    MOQ: 10 PCS

    Dina usum panas panas, nyetir beurang jeung peuting, panas scorching, mobil pinter AC inverter listrik jarak jauh bisa ngadalikeun hawa dina mobil, sahingga anjeun jarak jauh ngaluyukeun suhu dina mobil mun anjeun ngagolér, sarta ngarasakeun coolness dina panas. .Conditioner hawa jenis ieu cekap sareng hemat energi, operasi stabil, bising rendah, sareng tiasa gancang niiskeun rohangan mobil supados tiasa masihan anjeun suasana anu saé nalika nyetir sareng damel.AC portabel Ieu cocog pikeun mobil badag, treuk, beus, RVs, parahu, kandaraan rékayasa, jsb Dina cuaca panas, naha éta nyetir atanapi henteu nyetir, éta bisa niiskeun hawa dina mobil.

  • Universal Treuk Sleeper Conditioning 12v 24v Electric Car Parkir Cooler Air Conditioners

    Universal Treuk Sleeper Conditioning 12v 24v Electric Car Parkir Cooler Air Conditioners

    MOQ: 10 PCS

    Sistim refrigeration migunakeun refrigerantion aman tur ramah-lingkungan nyaeta R134A, jadi AC parkir téh leuwih hemat energi jeung ramah-lingkungan drive listrik AC.Dibandingkeun sareng AC on-board tradisional, AC parkir henteu kedah ngandelkeun kakuatan mesin kendaraan, anu tiasa ngahemat bahan bakar sareng ngirangan polusi lingkungan.

  • AC Jandela panganyarna 12V 24V Modél Ultrathin Truk Parkir AC

    AC Jandela panganyarna 12V 24V Modél Ultrathin Truk Parkir AC

    MOQ: 10 PCS

    Usum panas anu langkung panas, anu paling diinget nyaéta tukang treuk.Truckers kerja keras di jalan unggal dinten, aranjeunna bakal hadé pikeun kahirupan maranéhanana.Malah lamun aya rupa-rupa shading cooling artefak, Nalika aranjeunna ngantosan barang dina sapce parkir, aranjeunna bakal meunang filar sutra tiis, hayu babaturan kartu meunang lingkungan sésana tiis tur nyaman.

  • 12v 24v Portabel Universal Roof Top Dipasang Treuk Sleeper Listrik Otomatis Parkir Cooler Air Conditioners

    12v 24v Portabel Universal Roof Top Dipasang Treuk Sleeper Listrik Otomatis Parkir Cooler Air Conditioners

    MOQ: 10 PCS

    Dina usum panas panas, nyetir beurang jeung peuting, panas scorching, mobil pinter AC inverter listrik jarak jauh bisa ngadalikeun hawa dina mobil, sahingga anjeun jarak jauh ngaluyukeun suhu dina mobil mun anjeun ngagolér, sarta ngarasakeun coolness dina panas. .Conditioner hawa jenis ieu cekap sareng hemat energi, operasi stabil, bising rendah, sareng tiasa gancang niiskeun rohangan mobil supados tiasa masihan anjeun suasana anu saé nalika nyetir sareng damel.AC portabel Ieu cocog pikeun mobil badag, treuk, beus, RVs, parahu, kandaraan rékayasa, jsb Dina cuaca panas, naha éta nyetir atanapi henteu nyetir, éta bisa niiskeun hawa dina mobil.