OEM / ODM Cina Bungkusan Cooler DC 24V Treuk Air Conditioner R134A Sertifikasi CE

Katerangan pondok:

MOQ: 10 PCS

Dina usum panas panas, nyetir beurang jeung peuting, panas scorching, mobil pinter AC inverter listrik jarak jauh bisa ngadalikeun hawa dina mobil, sahingga anjeun jarak jauh ngaluyukeun suhu dina mobil mun anjeun ngagolér, sarta ngarasakeun coolness dina panas. .Conditioner hawa jenis ieu cekap sareng hemat energi, operasi stabil, bising rendah, sareng tiasa gancang niiskeun rohangan mobil supados tiasa masihan anjeun suasana anu saé nalika nyetir sareng damel.AC portabel Ieu cocog pikeun mobil badag, treuk, beus, RVs, parahu, kandaraan rékayasa, jsb Dina cuaca panas, naha éta nyetir atanapi henteu nyetir, éta bisa niiskeun hawa dina mobil.


Rincian produk

Tag produk

Urang terang yen urang ngan mekar lamun urang bisa ngajamin competiveness harga digabungkeun urang jeung kualitas luhur nguntungkeun dina waktos anu sareng pikeun OEM / ODM Cina Packing cooler DC 24V Treuk Air Conditioner R134A sertifikasi CE, Kami wanting maju ka malah leuwih badag gawé babarengan jeung konsumén mancanagara gumantung. on silih ganjaran.Pastikeun anjeun bebas ngahubungan kami pikeun leuwih jero!
Kami terang yén kami ngan ukur maju upami urang tiasa ngajamin kompeténsi harga gabungan sareng kualitas luhur nguntungkeun dina waktos anu sami pikeun24v Treuk Air Conditioner, kafilah treuk AC, Treuk Parkir cooler, Hateup treuk Air Conditioner, Urang geus di operasi pikeun leuwih ti 10 taun.Kami geus dedicated ka produk kualitas sarta rojongan konsumen.Kami ayeuna gaduh 27 utilitas produk sareng patén desain.Kami ngajak anjeun nganjang ka perusahaan kami pikeun tur pribadi sareng bimbingan bisnis maju.

Parameter produk

Tipe Bagian

AC parkir / Parkir cooler / Hateup luhur treuk parkir AC

Aplikasi

Mobil, Treuk, Beus, Rv, Parahu

Ukuran Kotak

Desain nurutkeun spésifikasi produk

beurat produk

32 kg

Voltaseu

DC12V / DC24V

Nyetel suhu

18-30 ℃

Kapasitas refrigerasi

2600W (300-3500W)

Kakuatan

700W (400-900W)

Refrigerant

R134A

Garansi

Garansi Mileage Unlimited 1 Taun Gratis

gambar produk

AC Parkir-Air conditioner tipe hateup1
AC Parkir-Air conditioner tipe hateup2
AC Parkir-Air conditioner tipe hateup3

Fitur AC

Fitur tina tipe luhur sadaya dina hiji parkir AC jandela hawa cooler hawa conditioner pikeun kandaraan mesin konstruksi.
1. Ngagulung compressor
Ngagulung tipe compressor inverter calakan.
efisiensi tinggi jeung hemat energi.
Ngajalankeun lemes sareng anti nabrak.

2.-kakuatan luhur condenser
Diwangun-di-daya tinggi condenser, dissipation panas gancang, pangaruh cooling gancang, efisiensi tinggi na hemat energi.
Hayu anjeun ngarasakeun tiis usum panas.

3. Hiji-sapotong awak
Hiji-sapotong desain awak ultra-ipis, teu kudu punch liang pikeun masang dina posisi sunroof mobil, ngan 15cm leuwih luhur ti mobil aslina.

4. panyalindungan tegangan Low
papan kontrol utama calakan, kalawan panyalindungan tegangan low, pikeun mastikeun yén mobil bisa ngamimitian normal, sarta ngagunakeun eta leuwih betah.

5. cooling gancang
Ngadopsi compressor gulung, diwangun-di-daya tinggi condenser, bisa niiskeun gancang, sarta ulah salempang ngeunaan suhu luhur dina usum panas.

6. kadali jauh
AC gaduh panel kontrol sareng kadali jauh, anu tiasa langsung ngontrol AC, ngamungkinkeun anjeun ngontrol suhu nalika ngagolér.

7. Asesoris
Kompresor inverter DC, desain selang tekanan tinggi sareng rendah, khusus dikembangkeun pikeun treuk, anti geter sareng anti nabrak.

8. Gampang dipasang
Panel motong interior standar, sealing strip, screws ari kakuatan, rod ngaropéa, instalasi basajan.

Bungkusan & pangiriman

Bungkusan nétral sareng kotak busa

bungkusan Hollysen

Gambar pabrik

Toko majelis

Toko majelis

Bengkel mesin

Bengkel mesin

Mes kabina

Mes kabina

The consignee atanapi consignor aréa

The consignee atanapi consignor aréa

Jasa Kami

Palayanan
jasa ngaropéa: Kami bisa minuhan sarat konsumén urang, naha bets leutik sababaraha variétas, atawa produksi masal kustomisasi OEM.

OEM / ODM
1. Mantuan konsumén nyieun solusi cocog sistem.
2. Nyadiakeun rojongan teknis pikeun produk.
3. Mantuan konsumén nungkulan masalah sanggeus-jualan.

Keunggulan Kami

1. Kami geus ngahasilkeun compressors AC otomatis pikeun leuwih ti 15 taun.
2. Positioning akurat tina posisi instalasi, ngurangan simpangan, gampang keur ngumpul, instalasi dina hiji hambalan.
3. Pamakéan baja logam rupa, gelar gede tina rigidity, ngaronjatkeun kahirupan layanan.
4. tekanan cukup, angkutan lemes, ningkatkeun kakuatan.
5. Nalika nyetir di speed tinggi, kakuatan input diréduksi jeung beban mesin diréduksi.
6. Operasi lemes, noise low, Geter leutik, torsi mimiti leutik.
7. 100% inspeksi saméméh pangiriman.

Kasus Proyék

AAPEX di Amérika 1

AAPEX di Amérika

Automechanika Shanghai 20191

Automechanika Shanghai 2019

CIAAR Shanghai 2020

CIAAR Shanghai 2020

Urang terang yen urang ngan mekar lamun urang bisa ngajamin competiveness harga dikombinasikeun urang jeung kualitas luhur nguntungkeun dina waktos anu sareng pikeun OEM / ODM Cina 850W Packing cooler DC 24V Treuk Air Conditioner R134A, Kami wanting maju ka malah leuwih badag gawé babarengan jeung konsumén mancanagara gumantung kana. silih ganjaran.Pastikeun anjeun bebas ngahubungan kami pikeun leuwih jero!
OEM / ODM Cina Cina Car Air Conditioner,Treuk Parkir cooler, Urang geus di operasi pikeun leuwih ti 10 taun.Kami geus dedicated ka produk kualitas sarta rojongan konsumen.Kami ayeuna gaduh seueur produk utiliti sareng patén desain.Kami ngajak anjeun nganjang ka perusahaan kami pikeun tur pribadi sareng bimbingan bisnis maju.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami