Biro industri sareng inpormasi kabupaten mingpin tim pikeun niténan kaayaan "kabijaksanaan pikeun ngarobih jumlah transfer" perusahaan di situs.

Dina soré 21 Juli, Biro Industri sareng Inpormasi Kacamatan mingpin dina ngatur kagiatan observasi on-site "Smart Change Digital Turn" 2022, kota-kota, zona pamekaran, Biro Pangwangunan Ékonomi "Smart Change Digital Turn" anu tanggung jawab pikeun leuwih ti 40 wawakil perusahaan manufaktur sumping ka Changzhou Kangpurui Automotive Air-conditioner Co., Ltd.
208
Mimitina, Chen Minggong, Wakil Diréktur Industri sareng Biro Informasi Kacamatan, ngalaksanakeun kawijakan "Smart Change Digital Turn".Anjeunna negeskeun yén Biro Industri sareng Inpormasi Kacamatan sareng departemén relevan bakal langkung ngadukung kamajuan komprehensif ngeunaan "Smart Change Digital Turn", narékahan pikeun ningkatkeun kamampuan pikeun "Smart Change Digital Turn" jasa.Dina raraga ngawangun sistem inovasi "Smart Change Digital Turn," Jieun ékologi aplikasi tina "Smart Change Digital Turn," teras ngawangun "Intelligent Manufacturing" modern kota kawentar, ngawangun "Dua Lakes" inovasi dataran luhur.
209Teras, Lu Xujie, manajer produksi perusahaan kami, ngenalkeun status pangembangan perusahaan sareng platform produk, sareng ngabagi pangalaman perusahaan dina sajarah "parobahan cerdas."Anjeunna nyatakeun yén dina kaayaan publisitas anu kuat pamaréntah ngeunaan "Smart Change Digital Turn" sareng pamekaran sareng eksplorasi transformasi perusahaan sorangan, Ku ningkatkeun investasi dina transformasi manufaktur pinter sareng ningkatkeun, Sababaraha hasil parantos dihontal di daérah "Smart Change Digital Turn, Mangsa engké ogé bakal ngagancangkeun kamajuan "Smart Change Digital Turn."Bangun pabrik anyar "5G +" anu nyambung pinuh.
300Tungtungna, dina kapamimpinan tina Manajer Lu, pamilon dilongok garis produksi manufaktur calakan sarta puseur gudang pausahaan, sarta miboga pamahaman leuwih intuitif jeung pamahaman mangpaat jeung épék "Smart Robah Digital Aktipkeun" dina ngembangkeun sarta transformasi perusahaan.
301302Ngaliwatan interaksi jeung diskusi dina loka, urang ogé ngarasa urgency tina "Smart Robah Digital Turn," Dina mangsa nu bakal datang, laju inovasi bakal salajengna gancangan jeung usaha bakal dilakukeun pikeun nyieun kaayaan anyar "Smart Robah Digital Turn. ”Pikeun pinuh ngamajukeun pangwangunan pabrik kimia calakan ka tingkat anyar, narékahan pikeun jadi demonstrasi tina "Smart Change Digital Turn" perusahaan.Rebut kasempetan pangwangunan, kerja keras sareng maju.
 
Perusahaan kami diadegkeun dina 2006. Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional anu ngahijikeun R&D, manufaktur, penjualan sareng jasa, kalayan kakuatan téknis anu seueur, desain anu kuat sareng kamampuan R&D, sareng sajumlah patén-patén téknologi inti.
Pausahaan cooperates kalawan loba pabrik mobil domestik well-dipikawanoh, kayaning Dongfeng Sokon, Brilliance Shineray, Changan kawin silang, Yunnei Power, Sinotruk, Foton Motor, Xcmg Auto, Sichuan Nanjun Automobile, jsb Produk nutupan compressor AC vane Rotary. , tipe piston otomatis hawa-conditioning compressor, énergi anyar compressor listrik, parkir AC, ngawengku Jerman, Jepang, Amérika, Perancis, Korea, Doméstik jeung séri séjén, cocog pikeun Mercedes-Benz, BMW, Audi, Volkswagen, Toyota, Buick , Renault, Peugeot, Hyundai, Fiat sareng langkung ti 20 merek mobil, kalayan langkung ti 600 jinis produk.
 
Perusahaan kami bakal tetep fokus dina ngembangkeun produk anyar sareng ngaoptimalkeun kualitas, sareng laun-laun ngawangun diri janten perusahaan anu unggul kalayan struktur anu paling lengkep sareng rupa-rupa AC otomotif panggedéna di dunya.

 


waktos pos: Sep-14-2022