Anggota Komite Tetap Panitia Partai Kota sareng Sekretaris Partai Distrik ngadatangan perusahaan kami pikeun nalungtik kaayaan produksi kaamanan.

新闻1

Dina isuk-isuk 25 Agustus, Panitia Tetap Panitia Partai Kota sareng Sekretaris Partai Distrik ngalaksanakeun kunjungan khusus ka Kota Niutang ngeunaan "Opat Investigasi sareng Hiji Bantuan".Dina kagiatan éta Wakil Camat diiluan ku Sekertaris Panitia Partai Kota Niutang, Wakil Sekretaris Panitia Partai jeung Walikota.Dina eureun kadua panalungtikan, dipingpin tim ka parusahaan urang jeung indit jero kana workshop ngartos pangwangunan sarta prestasi tina "Aman Dojo" platform manajemén informasi.Aranjeunna emphasized yén produksi kaamanan teu kudu tolerate produksi beca.Perlu kompak tanggung jawab utama perusahaan, sacara komprehensif nguatkeun panyilidikan sareng ngokolakeun bahaya anu disumputkeun, sareng terus ngahijikeun sareng ningkatkeun kaahlian kaamanan.Pencegahan aktip, manajemén éféktif jeung kontrol dina pertengahan istilah, sarta pembuangan ditangtoskeun dina periode engké tilu garis pertahanan pikeun tuntas ngajawab akar masalah jeung mastikeun foolproof.

   Dina pitunjuk para pamimpin, Perusahaan kami bakal ngagunakeun rasa kadesek sareng inisiatif kerja anu kuat pikeun ngalaksanakeun sagala ukuran ukuran produksi kaamanan sacara efektif.Pikeun mastikeun yén kaayaan produksi kaamanan perusahaan tetep sehat sareng stabil, sareng pikeun ngahontal pangembangan perusahaan anu langkung saé sareng langkung ageung.

新闻2
新闻3

Kusabab ngadegna taun 2006, parusahaan urang geus komitmen ka R&D jeung manufaktur sistem AC otomotif, sarta geus dikelompokeun hiji tim R&D elit pikeun ngalaksanakeun panalungtikan di-jero dina produk sistem AC otomotif.Dina pamekaran sareng produksi kompresor AC otomotif sareng AC parkir, seueur énergi sareng tenaga kerja parantos diséépkeun, sareng langkung ti 40 patén-patén, IATF16949, CE, ISO14000 sareng sertipikat sanésna parantos dicandak.Produk ayeuna diékspor ka 75 nagara sareng parantos diakui ku pasar domestik sareng asing.


waktos pos: Aug-29-2022