CIAAR 2020 【Pameran Langsung】

Kaping 12 Nopémber 2020, Pameran Téknologi AC Shanghai Otomotif ka-18 di Pameran Téknologi Refrigeration dibuka pisan. Kalayan pamekaran gancang industri mobil Cina, industri kulkas seluler Cina nunjukkeun tren anu gancang. Unggal tautan ti produksi, penjualan dugi ka-penjualan janten langkung dewasa. Persyaratan nasional pikeun perlindungan karbon-handap sareng lingkungan pikeun produk industri terus ningkat, anu ngagancangkeun inovasi produk perusahaan sareng ningkatkeun industri.

Pameran Téknologi AC sareng Otomotif Internasional Shanghai mangrupikeun jembatan komunikasi inpormasi industri anu saé, ngabagi pembagian téknologi produk AC otomotif otomotif. Tina aspek rute téhnis sareng prospék aplikasi industri, sacara komprehensif sareng jero ngajelaskeun sudut pandang anu maju ka hareup dina produk AC-otomotif. Jalma-jalma dina bidang ieu ogé ngagaduhan diajar sareng interaksi salajengna di dieu sahingga jalma-jalma ngagedekeun usahana.

6374111853646484376082927
6374111853037402344845973

Perusahaan urang parantos ilubiung dina Pameran Téknologi Udara Otomotif Shanghai sareng Pameran Téhnologi Refrigeration salami mangtaun-taun kalayan produk kompresor AC otomotif. Di lingkungan umum tina wabah ieu, seueur palanggan domestik sareng asing anu masih katarik ku paméran ieu dina tilu dinten. Dina komunikasi sareng aranjeunna, budaya perusahaan ditepikeun, gambar perusahaan sareng produk énggal ditampilkeun, sareng para nasabah diajak nganjang ka pabrik sareng kenalkeun kami sacara jero pikeun ningkatkeun kapercayaan konsumén pikeun merek sareng ngawangun kapercayaan konsumén pikeun parusahaan urang. Dina raraga milih produk anu cocog pikeun konsumén sareng mastikeun kualitas jasa, kami ngahasilkeun produk sareng berinteraksi sareng konsumén dina situs paméran, ngagunakeun tindakan praktis pikeun méréskeun masalah palanggan sareng minuhan kabutuhan konsumén.

Tempat paméran pinuh ku ramé sareng ayun ayun. Aya aliran konsumén anu teu aya tungtungna di stan 1J02, sareng aya seueur nasabah anu konsultasi. Panarimaan haneut urang, panjelasan ati-ati ngeunaan produk kompresor AC otomotif kami, sareng docking éfisién parantos kéngingkeun seueur palanggan. Hayu urang langsung ka tempat paméran!

6374111734387011718128404
6374111850546777344420268

Pos waktos: Jun-10-2021