CIAAR 2017 【Pameran Langsung】

Dina bulan Nopémber 2017, Paméran Téknologi Udara Otomotif Internasional Shanghai 15th sareng Pameran Téhnologi Refrigeration (CIAAR 2017) diayakeun di Pusat Konvénsi sareng Pameran Shanghai Everbright hasil. Salaku pakumpulan taunan industri AC otomotif, naon skala paméran atanapi jumlah pembeli, aranjeunna parantos muncak puncak sajarah. Paméran ngagaduhan total 416 mérek industri ngarah sareng perwakilan perusahaan asing sareng asing di bumi sareng luar negeri dina tilu dinten. Dina waktos anu sami, paméran éta narik Amérika Serikat, Kanada, Australia, Rusia, Koréa Kidul, Mesir sareng 10619 tamu profesional ti 44 nagara sareng daérah sumping nganjang sareng mésér. Pameran kalebet tilu daérah produk utama: produk AC-otomotif, asesoris kulkas sélulér sareng alat-alat transportasi anu didinginkan.

6366251022656054681044457
6366251023259082037768086
6366251024015136718691947

Ti 2010 dugi ka 2017, parusahaan urang parantos ngiringan 7 paméran Shanghai berturut-turut, urang parantos nyaksian pangwangunan gancang AC otomotif. Mobil mangrupikeun transportasi anu penting pikeun kahirupan masarakat. Ku ningkatna standar hirup masarakat, beuki loba jalma mimiti meuli mobil. Nanging, panggunaan skala ageung mobil parantos nyababkeun sababaraha masalah sapertos konsumsi énergi, kakurangan sumberdaya, sareng polusi lingkungan. Masalah-masalah ieu nyababkeun perusahaan-perusahaan mobil utama pikeun ngembangkeun rupa-rupa kandaraan anu ramah lingkungan bebas polusi. Dina raraga eusi kabutuhanana, parusahaan kami parantos ngembangkeun kompresor listrik pikeun kendaraan énergi anu énggal. Kandaraan énergi teras kompresor listrik tiasa dianggo dina kendaraan listrik kecepatan-gancang sareng-gancang pikeun nyumponan kabutuhan pangguna anu béda. Produk gaduh reliabiliti tinggi. , Efisiensi tinggi, kapasitas pendinginan ageung, operasi stabil, low noise, sareng sajabana, anu tiasa ngahémat énergi sakitar 20% dibandingkeun sareng produk anu sami.

Salami tilu dinten, aya seueur paméran pikeun nganjang ka kami. Patén vane rotary henteu ngan ukur narik perhatian seueur pembuat mobil domestik, tapi ogé seueur tamu asing anu resep kana éta. Seueur nasabah anu resep nyuhungkeun diajar langkung seueur ngeunaan detil inpormasi produk, sareng aranjeunna hoyong negosiasi di pabrik kami. Ngaliwatan paméran, kami parantos diajar ngeunaan kabutuhan pasar, tingkat pangwangunan dina industri anu sami, sareng kakurangan urang. Kami bakal damel langkung saé pikeun ningkatkeun diri di hareup, ngembangkeun langkung seueur produk énggal pikeun eusi pasar, sareng narékahan pikeun ngembangkeun AC dina bidang otomotif.


Pos waktos: Jun-10-2021