AC Jandela panganyarna 12V 24V Modél Ultrathin Truk Parkir AC

Katerangan pondok:

MOQ: 10 PCS

Usum panas anu langkung panas, anu paling diinget nyaéta tukang treuk.Truckers kerja keras di jalan unggal dinten, aranjeunna bakal hadé pikeun kahirupan maranéhanana.Malah lamun aya rupa-rupa shading cooling artefak, Nalika aranjeunna ngantosan barang dina sapce parkir, aranjeunna bakal meunang filar sutra tiis, hayu babaturan kartu meunang lingkungan sésana tiis tur nyaman.


Rincian produk

Tag produk

AC parkir, treuk pendukung, treuk, mesin konstruksi.Bisa ngajawab masalah treuk jeung mesin konstruksi nalika treuk jeung yuyu ka parkir di tempat.Ngagunakeun DC12V / 24V / 36V on-board daya batre disadiakeun pikeun AC mobil.Tanpa equiping jeung alat generator;Sistim refrigeration migunakeun refrigerantion aman tur ramah-lingkungan nyaeta R134A, jadi AC parkir téh leuwih hemat energi jeung ramah-lingkungan drive listrik AC.Dibandingkeun sareng AC on-board tradisional, AC parkir henteu kedah ngandelkeun kakuatan mesin kendaraan, anu tiasa ngahemat bahan bakar sareng ngirangan polusi lingkungan.

Numutkeun kana panilitian sareng tanggapan pasar, pamasangan AC parkir parantos janten tren, henteu ngan ukur ngahemat bahan bakar sareng artos, tapi ogé enol polusi sareng nol émisi.Éta ogé pangurangan konsumsi énergi.Unit AC parkir dipasang dina hateup mobil, compressor, exchanger panas tur kaluar panto terpadu babarengan, utamana integrasi tinggi, sakabéh geulis, nyimpen spasi instalasi, nyaeta rarancang paling dewasa.

PARAMETER PRODUK

Tipe Bagian

AC parkir / Pendingin parkir /Hateup luhureun treuk parkir AC

Modél produk

HLSW-ZCKT16A/HLSW-ZCKT16B

Aplikasi

mobil,Trucah,Burang,Rv,Boat

Ukuran Kotak

Desain nurutkeun spésifikasi produk

beurat produk

46kg

Voltaseu

DC12V/ DC24V

Dipeunteun ayeuna

45A

kakuatan dipeunteun

850W

Kapasitas refrigerasi

2600W

Volume hawa evaporative

600㎥/jam

Volume hawa cooling

2200㎥/jam

Ukuran liang

60cm * 30cm/ 50cm * 80cm

Refrigerant

R134A

Garansi

Free1 Taun Unlimited Mileage Jaminan

Ukuran mesin

85.8cm * 97cm * 15cm/ 93,7cm * 54,5cm

gambar produk

AC Jandéla panganyarna 12V 24V01
AC Jandéla panganyarna 12V 24V02
AC Jandéla panganyarna 12V 24V03
AC Jandéla panganyarna 12V 24V04

Pentingna AC parkir:

1. Bisa minuhan kaperluan cooling tina nyetir roombasically;
2. Noise leutik, ampir moal mangaruhan sesa truckers;
3. Relatip, biaya ngagunakeun mesin leuwih handap ti ngahurungkeun AC.

Fitur mesin sadaya-dina-hiji anu dipasang luhur:

1. Pernah kedah punch, tanpa ruksakna awak mobil;
2. hawa hotter naék na cooler hawa ragrag, rileks sareng nyaman;
3. Tanpa sambungan pipe, refrigeration fastly.

Bungkusan & pangiriman

Bungkusan nétral sareng kotak busa

bungkusan Hollysen

Gambar pabrik

Toko majelis

Toko majelis

Bengkel mesin

Bengkel mesin

Mes kabina

Mes kabina

The consignee atanapi consignor aréa

The consignee atanapi consignor aréa

Jasa Kami

Palayanan
jasa ngaropéa: Kami bisa minuhan sarat konsumén urang, naha bets leutik sababaraha variétas, atawa produksi masal kustomisasi OEM.

OEM / ODM
1. Mantuan konsumén nyieun solusi cocog sistem.
2. Nyadiakeun rojongan teknis pikeun produk.
3. Mantuan konsumén nungkulan masalah sanggeus-jualan.

Keunggulan Kami

1. Kami geus ngahasilkeun compressors AC otomatis pikeun leuwih ti 15 taun.
2. Positioning akurat tina posisi instalasi, ngurangan simpangan, gampang keur ngumpul, instalasi dina hiji hambalan.
3. Pamakéan baja logam rupa, gelar gede tina rigidity, ngaronjatkeun kahirupan layanan.
4. tekanan cukup, angkutan lemes, ningkatkeun kakuatan.
5. Nalika nyetir di speed tinggi, kakuatan input diréduksi jeung beban mesin diréduksi.
6. Operasi lemes, noise low, Geter leutik, torsi mimiti leutik.
7. 100% inspeksi saméméh pangiriman.

Kasus Proyék

AAPEX

AAPEX di Amérika

Automekanika

Automechanika Shanghai 2019

CIAAR Shanghai 2020-1

CIAAR Shanghai 2020


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami