Panganyarna Jandela Hawa AC 12V 24V Ultrathin Model Treuk Parkir AC

Pedaran pondok:

Usum panas, anu paling berkesan nyaéta treuk. Truker kerja pisan di jalan unggal dinten, aranjeunna bakal langkung saé pikeun kahirupan aranjeunna. Komo upami aya sababaraha rupa artefak pendinginan teduh, Nalika aranjeunna ngantosan barang di tempat parkir, aranjeunna bakal nampi sutra filar keren, ngantep rerencangan kartu kéngingkeun tempat istirahat anu tiis sareng nyaman.


Detil Produk

Tanda Produk

AC, parkir, truk, mesin konstruksi. Éta tiasa méréskeun masalah treuk sareng mesin konstruksi nalika treuk sareng keuyeup kanggo parkir di tempatna. Ngagunakeun kakuatan batré dina dewan DC12V / 24V / 36V nyaéta suplai pikeun AC mobil. Tanpa dilengkepan peralatan generator; Sistem kulkas nganggo kulkas aman sareng ramah lingkungan nyaéta R134A, sahingga AC parkir langkung hemat energi sareng AC ramah lingkungan listrik. Dibandingkeun sareng AC on-board tradisional, AC ogé kedah ngandelkeun kakuatan mesin kendaraan, anu tiasa ngahémat bahan bakar sareng ngirangan polusi lingkungan.

Numutkeun kana panilitian sareng umpan balik pasar, pamasangan AC parkir parantos janten trend, henteu ngan ukur ngahémat suluh sareng artos, tapi ogé nol polusi sareng enol émisi. Éta ogé réduksi dina konsumsi énergi. Parkir AC unit dipasang dina hateup mobil, kompresor, exchanger panas sareng panto kaluar diintegrasi sasarengan, khususna integrasi tinggi, sacara umum éndah, ngahémat rohangan pamasangan, mangrupikeun desain anu paling dewasa.

PARAMETER PRODUK

Bagian Tipe

AC AC / Pendingin Parkir / Hateup top truk AC

Modél produk

HLSW-ZCKT16A / HLSW-ZCKT16B

Aplikasi

Mobil, Truck, Burang, Rv, Boat

Diménsi Box

Desain numutkeun spésifikasi produk

Beurat produk

46KG

Voltaseu

DC12V/ DC24V

Dipeunteun ayeuna

45A

Daya anu dinilai

850W

Kapasitas Refrigerating

2600W

Volume hawa nguap

600㎥ / jam

Volume hawa tiis

2200㎥ / h

Ukuran liangna

60cm * 30cm / 50cm * 80cm

Kulkas

R134A

Garansi

Free Garansi Mileage Unlimited 1 Taun

Ukuran mesinna

85.8cm * 97cm * 15cm / 93.7cm * 54.5cm

Gambar produk

Newest Window Air Conditioning 12V 24V01
Newest Window Air Conditioning 12V 24V02
Newest Window Air Conditioning 12V 24V03
Newest Window Air Conditioning 12V 24V04

Pentingna parkir AC:

1. Éta tiasa nyumponan kabutuhan tiis tina nyetir sacara roombasically;
2. noise leutik, ampir moal mangaruhan sesa truckers;
3. Kawilang, biaya ngagunakeun mesin langkung handap tibatan hurung dina AC.

Fitur mesin sadaya-dina-hiji anu dipasang paling luhur:

1. Teu kedah punch, tanpa karusakan awak mobil;
2. Hawa hawa naék sareng hawa tiis na murag, santai sareng nyaman;
3. Tanpa sambungan pipa, kulkas gancang.

Bungkusan & shippment

Bungkus nétral sareng kotak busa

Hollysen  packing

Gambar pabrik

Assembly shop

Toko majelis

Machining workshop

Bengkel mesin

Mes the cockpit

Mes kokpit

The consignee or consignor area

Daérah anu ngirim atanapi méréskeun

Service kami

Palayanan
Jasa khusus: Kami tiasa nyumponan sarat konsumén, naha sakumpulan alit sababaraha jinis, atanapi produksi massal tina kustomisasi OEM.

OEM / ODM
1. Ngabantosan palanggan pikeun ngadamel solusi anu cocog sareng sistem.
2. Nyayogikeun dukungan téknis pikeun produk.
3. Ngabantosan palanggan pikeun ngungkulan masalah saatos-penjualan.

Kauntungan urang

1. Kami parantos ngahasilkeun kompresor AC otomatis langkung ti 15 taun.
2. Posisi anu akurat pikeun posisi pamasangan, ngirangan panyimpangan, gampang dirakit, dipasang dina hiji léngkah.
3. Pamakéan waja logam halus, tingkat kakuasaan anu langkung ageung, ningkatkeun kahirupan palayanan.
4. tekanan cekap, transportasi lemes, ningkatkeun kakuatan.
5. Nalika nyetir dina kecepatan luhur, kakuatan input diréduksi sareng beban mesin diréduksi.
6. Operasi lemes, low noise, geter leutik, torsi mimiti leutik.
7. 100% pamariksaan sateuacan pangiriman.

Kasus Proyék

AAPEX

AAPEX di Amérika

Automechanika

Automekanika Shanghai 2019

CIAAR Shanghai 2020-1

CIAAR Shanghai 2020


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami