KPR-8397 Pabrikan Kompresor Ac Otomotif, Pikeun Toyota Yaris OEM 8831052351 Harga Kompresor Toyota Yaris

Katerangan pondok:


  • MOQ:10 lembar
  • Merk Mobil:Toyota
  • Kode Produk:KPR-8397
  • Rujukan OE:8831052351
  • Aplikasi Mobil:Toyota Yaris
  • Voltaseu:12V
  • Jumlah alur katrol: 4
  • Diaméter katrol:110 mm
  • runtuyan produk:KPR
  • Pamindahan mesin:2000cc
  • Rincian produk

    Tag produk

    Toyota pikeun Compressor

    CHANG ZHOU HOLLYSEN TECHNOLOGY TRADING CO., LTD mangrupikeun perusahaan anu museurkeun kana kompresor ac otomatis, asesoris mobil, perbaikan sareng alat bersih.Simkuring gaduh tim jualan profésional, tim kontrol kualitas, sanggeus-diobral tim layanan, Panalungtikan sarta ngamekarkeun tim.Kami lokasina di Kota Changzhou, Propinsi Jiangsu, nu ngan hiji jam ti Shanghai.Ayeuna damel urang merenah pikeun ngatur angkutan kargo ka port Shanghai.Pabrik gawé babarengan urang boga kamampuhan teknis kuat sarta Panalungtikan sarta ngamekarkeun pangabisa., husus dina compressors ac mobil pikeun leuwih ti 15 taun.Aranjeunna gaduh sistem sertifikasi manajemén hak cipta intelektual anu sampurna, anu parantos lulus sertifikasi IATF 1 6 9 4 9 Sistem Manajemén Kualitas Industri Mobil Internasional.Dina waktos anu sami, parantos ngalamar seueur patén-patén anu ditampi sareng otorisasi.Tim R&D profésional sareng fasilitas hardware tiasa nyumponan kabutuhan panalungtikan produk sareng pamekaran produk OEMS mobil sareng produsén sistem AC mobil, sareng ngalengkepan desain, panalungtikan sareng pamekaran, sampel, produksi masal sareng jasa saatos penjualan produk khusus dina pondok. waktos.Ka hareupna, Kangpurui bakal tetep narékahan pikeun kamajuan sareng ngalangkungan dirina sacara terus-terusan sareng nyayogikeun produk anu langkung sugema sareng jasa anu saé.Contona, tipe ieu--toyota yaris compressor hawa geus diékspor ka leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon sakuliah dunya, kaasup Walanda, Israel, Italia, Rusia, Amérika Serikat, Mexico, India, Colombia, Kidul jeung Asia Tenggara, Afrika jsb Urang keukeuh dina kualitas alus teuing, harga lumrah, pangiriman timely pikeun tujuan, kasampak maju ka gawé bareng anjeun.

    Parameter produk

    kpr-8347 (2)
    kpr-8347 (4)
    kpr-8347 (3)

    Bungkusan & pangiriman

    packing karton konvensional atawa kotak warna custom packing.

    baozhuang (1)
    baozhuang (3)
    baozhuang (5)
    baozhuang (2)
    baozhuang (6)
    baozhuang (4)

    Video produk

    Gambar pabrik

    Toko majelis

    Toko majelis

    Bengkel mesin

    Bengkel mesin

    Mes kabina

    Mes kabina

    The consignee atanapi consignor aréa

    The consignee atanapi consignor aréa

    Jasa Kami

    Palayanan
    jasa ngaropéa: Kami bisa minuhan sarat konsumén urang, naha bets leutik sababaraha variétas, atawa produksi masal kustomisasi OEM.

    OEM / ODM
    1. Mantuan konsumén nyieun solusi cocog sistem.
    2. Nyadiakeun rojongan teknis pikeun produk.
    3. Mantuan konsumén nungkulan masalah sanggeus-jualan.

    Keunggulan Kami

    1. Kami geus ngahasilkeun compressors AC otomatis pikeun leuwih ti 15 taun.
    2. Positioning akurat tina posisi instalasi, ngurangan simpangan, gampang keur ngumpul, instalasi dina hiji hambalan.
    3. Pamakéan baja logam rupa, gelar gede tina rigidity, ngaronjatkeun kahirupan layanan.
    4. tekanan cukup, angkutan lemes, ningkatkeun kakuatan.
    5. Nalika nyetir di speed tinggi, kakuatan input diréduksi jeung beban mesin diréduksi.
    6. Operasi lemes, noise low, Geter leutik, torsi mimiti leutik.
    7. 100% inspeksi saméméh pangiriman.

    Kasus Proyék

    AAPEX di Amérika

    AAPEX di Amérika

    Automekanika

    Automechanika Shanghai 2019

    CIAAR

    CIAAR Shanghai 2019


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami