FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun tiasa nyayogikeun conto pikeun kustia anjeun?

Leres, urang tiasa. Urang tiasa nyayogikeun conto dina saham. Sareng palanggan kedah mayar conto sareng biaya kurir.

Kumaha anjeun ngajamin kualitas produk anjeun?

Kami gaduh laboratorium nyalira sareng sadaya produk 100% dipariksa sateuacan pangiriman. Sadaya prosés kami sacara ketat taat kana prosedur IATF16949. Sarengna, urang gaduh garansi 1 taun ti tanggal édisi BL upami anjeun nganggo produk urang dina cara anu pas.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun layanan khusus?

Leres, upami anjeun henteu tiasa mendakan barang anu anjeun peryogikeun dina katégori kami, anjeun tiasa ngirim sarat anjeun ka kami, sareng tim R&D profesional kami bakal ngarancang kompresor ac khusus pikeun anjeun.

Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

Waktos pangiriman tercepat nyaéta 10 dinten sareng waktos pangiriman rata-rata nyaéta 30 dinten saatos anjeun mastikeun.

Naon istilah pangiriman anjeun?

FOB Shanghai.

Naon anu kuring kedah lakukeun upami pesen kuring henteu kantos sumping?

Pastikeun yén sadaya pesenan anjeun parantos dikirim. Upami pesenan anjeun ningalikeun bungkus anjeun dina halaman wéb anu dilacak parantos dikirim, sareng anjeun henteu nampi éta dina 2 minggu; mangga kontak layanan palanggan pikeun pitulung.

Kumaha carana abdi tiasa ngalacak urutan kuring?

Anjeun tiasa mariksa status pesen anjeun iraha waé ku langsung ka tautan anu disayogikeun ku layanan palanggan kami ngalangkungan email. Punten perhatoskeun yén anjeun kedah ngagaduhan nomer pesen sareng alamat email pikeun ngalacak status pesenanana. Kami bakal ngintunkeun nomer surélék ka anjeun. Punten perhatoskeun yén halaman wéb operator tiasa henteu ngamutahirkeun rékaman sareng status parsel dina waktosna.

Naha sadayana barang anjeun di stock?

Sacara umum, sadaya barang kami anu didaptarkeun dina halaman wéb sayogi. Tapi aya kalana sababaraha item panginten janten teu leres kusabab paménta anu kuat. Upami anjeun ngajemput barang sareng mayar kanggo éta, tapi ku alesan naon waé éta henteu sayogi, kami bakal ngontak anjeun gancang-gancang, sareng ogé nyarankeun anjeun milih barang anu sanés anu sanés atanapi ngolah balikan deui langsung kana akun anjeun.

Hoyong damel sareng urang?