Taros Kami

Changzhou Hollysen Téhnologi Trading Co., Ltd.

Changzhou Kangpurui Automotive Air Conditioner Co., Ltd.

TAROS KAMI

Sanaos produk kualitas luhur anu kami tawarkeun, jasa konsultasi anu efektif sareng nyugemakeun disayogikeun ku grup jasa saatos-jualan spesialis kami.Daptar solusi sareng parameter rinci sareng inpormasi anu sanés dikirimkeun ka anjeun pas dina waktosna pikeun patarosan.Janten mangga ngahubungi kami ku ngirim email atanapi ngahubungi kami upami anjeun ngagaduhan masalah ngeunaan perusahaan kami.

TELEPON

+86 13506123952

0086-(0)519-83715080

ALAMAT

Alamat Kantor: NO 2 Jalan Tengah Yanzheng, Kota Hutang, Distrik Wujin, Kota Changzhou, Propinsi Jiangsu, Cina

Alamat Pabrik: NO.6, Jalan Dongbao, Taman Niutang Industria, Kacamatan Wujin, Kota Changzhou, Propinsi Jiangsu, Cina

HUBUNGI KAMI

PETA

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami