Taros Kami

Changzhou Hollysen Technology Trading Co., Ltd.

Changzhou Kangpurui Automotive Air Conditioner Co., Ltd.

TAROS KAMI

Sanaos dina produk kualitas luhur anu kami nawiskeun, jasa konsultasi anu épéktip sareng nyugemakeun disayogikeun ku grup jasa purna jual kami. Daptar solusi sareng parameter lengkep sareng info inpormasi anu sanés dikirim ka anjeun dina waktosna kanggo patarosan. Janten punten kontak sareng kami ku ngirim kami email atanapi ngahubungan kami upami anjeun ngagaduhan masalah ngeunaan perusahaan kami.

TELEPON

+86 18932391866

0086- (0) 519-83715080

ALAMAT

Alamat Kantor: NO 2 Yanzheng Middle Road, Hutang Town, Wujin Districe, Changzhou City, Jiangsu Province, China

Alamat Pabrik: NO.6, Jalan Dongbao, Niutang Industria Park, Kacamatan Wujin, Kota Changzhou, Propinsi Jiangsu, Cina

Hubungan sareng urang

PETA

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami