Profil Perusahaan

Produsén komprésor AC-otomotif propésional

Pabrikan AC AC

Saha Kami?

Changzhou Hollysen Technology Trading Co., Ltd.mangrupikeun cabang tina Changzhou Kangpurui Automotive Air Conditioning Co., Ltd. Mangrupikeun industri panilitian sareng pamekaran, produksi sareng ngajual kompresor AC-mobil sareng AC. Industri urang perenahna di Taman Perumahan Niutang, Kacamatan Wujin, Kota Changzhou, Propinsi Jiangsu, éta di tengah Délta Walungan Yangtze, padeukeut sareng Shanghai-Nanjing Expressway sareng Yanjiang Expressway, kalayan transportasi anu merenah sareng pemandangan indah.

Naha Pilih Kami?

Ayeuna industri gaduh langkung ti 300 padamel, langkung ti 20 anggota tim R&D, sareng langkung ti 20 anggota tim bisnis perdagangan asing. Janten industri urang sapinuh karyawan. Industri parantos ngawangun uji coba produk nyalira, uji ketahanan, uji noise, uji geter, uji coba kendaraan nyata sareng uji mékanis sareng laboratorium standar anu sanés. Konsép panilitian sareng pamekaran industri nyaéta "minuhan kabutuhan konsumén, inovasi saluareun nyalira" .Kami parantos dioptimalkeun sareng ngembangkeun produk pikeun konsumén urang. Produk utama kami nyaéta seri kompresor AC otomotif tipe rotary vane, kalebet KPR-30E (téknologi énergi énggal), KPR-43E (téknologi énergi énggal), KPR-43, KPR-63, KPR-83, KPR-96, KPR -110, KPR-120, kompresor KPR-140, sareng séri kompresor piston, kalebet 5H, 7H, 10S, kompresor perpindahan variabel sareng AC Parkir Mobil.

Kalayan pangembangan 15 taun, perusahaan urang gaduh kakuatan téknis padet sareng desain anu kuat sareng kamampuan R&D. Industri ngagaduhan sistem sertifikasi manajemén intelektual lengkep sareng parantos ngaluluskeun sertifikasi sistem manajemen kualitas industri otomotif internasional IATF1 6949. Industri ieu sacara berturut-turut kéngingkeun langkung ti 40 panemuan, patén-patén praktis sareng penampilan, kéngingkeun gelar Enterpris High-tech Nasional.

Produk industri parantos diékspor ka Éropa, Amérika Kidul, Amérika Kalér, Wétan Tengah sareng Asia, sareng mérek industri parantos ngagaduhan reputasi tinggi di pasar internasional. Naha éta ayeuna atanapi pikahareupeun, perusahaan sapinuh haté bakal nyayogikeun palanggan kami kalayan produk kualitas luhur, téknologi produk profesional sareng layanan purna jual kualitas luhur, henteu kantos lirén ngajajah sareng ngembangkeun, sareng ngembangkeun sakaligus sareng perusahaan domestik sareng internasional di Cina .

Janten punten kersa ngahubungi kami pikeun patarosan.

Ogé anjeun tiasa sumping kana bisnis urang ku nyalira pikeun langkung terang ngeunaan urang. Sareng kami pastina bakal masihan anjeun petik terbaik sareng layanan purna jual.