Profil Perusahaan

Produsén compressors hawa-conditioning otomotif profésional

Produsén AC parkir profésional

Saha Urang?

Changzhou Hollysen Téhnologi Trading Co., Ltd.mangrupakeun cabangna Changzhou Kangpurui Automotive Air Conditioning Co., Ltd. Ieu mangrupa industri panalungtikan profésional sarta pamekaran, produksi jeung ngajual mobil compressors AC jeung parkir AC.Industri urang aya di Niutang Industrial Park, Kacamatan Wujin, Kota Changzhou, Propinsi Jiangsu, éta di puseur Delta Walungan Yangtze, padeukeut jeung Shanghai-Nanjing Expressway na Yanjiang Expressway, kalawan transportasi merenah tur pamandangan geulis.

Naha Pilih Kami?

Dina hadir industri boga leuwih ti 300 pagawé, leuwih ti 20 R&D anggota tim, sarta leuwih ti 20 dagang asing anggota tim bisnis.Jadi industri urang geus pinuh staffed.Industri parantos ngawangun tés kinerja produk sorangan, uji daya tahan, uji bising, uji geter, uji kendaraan nyata sareng uji mékanis sareng laboratorium standar anu sanés.Panalungtikan sarta pamekaran konsép industri nyaéta "papanggih kabutuhan customer, inovasi saluareun diri" .We geus dioptimalkeun sarta dimekarkeun produk terus pikeun konsumén urang.Produk utama kami nyaéta séri kompresor AC otomotif tipe vane rotary, kalebet KPR-30E (téhnologi énergi énggal), KPR-43E (téhnologi énergi énggal), KPR-43, KPR-63, KPR-83, KPR-96, KPR -110, KPR-120, KPR-140 compressors, sarta runtuyan piston compressor, kaasup 5H, 7H, 10S, compressors kapindahan variabel sarta AC parkir mobil.

Kalayan pangwangunan 15 taun, perusahaan kami gaduh kakuatan téknis anu padet sareng desain anu kuat sareng kamampuan R&D.Industri ieu ngagaduhan sistem sertifikasi manajemén harta intelektual anu lengkep sareng parantos lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas industri otomotif internasional IATF1 6949.Industri geus successively diala leuwih ti 40 penemuan, praktis tur penampilan patén-patén, meunang judul Usaha High-tech Nasional.

Produk industri parantos diékspor ka Éropa, Amérika Kidul, Amérika Kalér, Wétan Tengah sareng Asia, sareng merek industri parantos kéngingkeun reputasi anu luhur di pasar internasional.Naha éta ayeuna atanapi di mangsa nu bakal datang, parusahaan wholeheartedly bakal nyadiakeun konsumén urang jeung produk kualitas luhur, téhnologi produk profésional sarta layanan purna jual kualitas luhur, pernah eureun Ngalanglang sarta ngamekarkeun, sarta ngamekarkeun sakaligus jeung pausahaan domestik jeung internasional di Cina. .

Ku kituna mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun inquiries.

Ogé anjeun tiasa sumping ka bisnis urang ku nyalira pikeun langkung terang ngeunaan kami.Sarta kami pasti bakal masihan anjeun cutatan pangalusna sarta layanan sanggeus-diobral.