Cina DC12V Treuk Bunk Air Conditioner Pabrik DC24V Batré Powered Parkir Listrik Air Conditioner pikeun Treuk

Katerangan pondok:

MOQ: 10 PCS

Dina usum panas panas, nyetir beurang jeung peuting, panas scorching, mobil pinter AC inverter listrik jarak jauh bisa ngadalikeun hawa dina mobil, sahingga anjeun jarak jauh ngaluyukeun suhu dina mobil mun anjeun ngagolér, sarta ngarasakeun coolness dina panas. .Conditioner hawa jenis ieu cekap sareng hemat energi, operasi stabil, bising rendah, sareng tiasa gancang niiskeun rohangan mobil supados tiasa masihan anjeun suasana anu saé nalika nyetir sareng damel.AC portabel Ieu cocog pikeun mobil badag, treuk, beus, RVs, parahu, kandaraan rékayasa, jsb Dina cuaca panas, naha éta nyetir atanapi henteu nyetir, éta bisa niiskeun hawa dina mobil.


Rincian produk

Tag produk

Tujuan utami urang nyaéta salawasna nawiskeun klien kami hubungan bisnis leutik anu serius sareng tanggung jawab, nawiskeun perhatian pribadi ka sadayana pikeun China DC12V Truck Bunk Air Conditioner Factory DC24V Batré Powered Electric Parkir Air Conditioner pikeun Treuk, Konsep jasa kami nyaéta kajujuran, agrésif, realistis jeung inovasi.Kalayan dukungan anjeun, urang bakal tumbuh langkung saé.
Tujuan utami kami nyaéta pikeun nawiskeun klien kami hubungan bisnis leutik anu serius sareng tanggung jawab, nawiskeun perhatian pribadi ka sadayanaCina Portabel Air Conditioner na Air Conditioner harga, Ngandelkeun kualitas punjul tur alus teuing pos-jualan, solusi urang ngajual ogé di Amérika, Eropa, Wétan Tengah jeung Afrika Kidul.Kami ogé parantos janten pabrik OEM anu ditunjuk pikeun sababaraha merek produk sareng solusi anu kasohor di dunya.Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun badami salajengna jeung gawé babarengan.

Parameter produk

Tipe Bagian

AC parkir / Parkir cooler / Hateup luhur treuk parkir AC

Aplikasi

Mobil, Treuk, Beus, Rv, Parahu

Ukuran Kotak

Desain nurutkeun spésifikasi produk

beurat produk

32 kg

Voltaseu

DC12V / DC24V

Nyetel suhu

18-30 ℃

Kapasitas refrigerasi

2000W

Kakuatan

1000W

Refrigerant

R134A / 500g

Garansi

Garansi Mileage Unlimited 1 Taun Gratis

Ukuran mesin

98*76*14 cm

gambar produk

主图 (1) 主图 主图 (7)

Fitur AC

Fitur tina tipe luhur sadaya dina hiji parkir AC jandela hawa cooler hawa conditioner pikeun kandaraan mesin konstruksi.
1. Ngagulung compressor
Ngagulung tipe compressor inverter calakan.
efisiensi tinggi jeung hemat energi.
Ngajalankeun lemes sareng anti nabrak.

2.-kakuatan luhur condenser
Diwangun-di-daya tinggi condenser, dissipation panas gancang, pangaruh cooling gancang, efisiensi tinggi na hemat energi.
Hayu anjeun ngarasakeun tiis usum panas.

3. Hiji-sapotong awak
Hiji-sapotong desain awak ultra-ipis, teu kudu punch liang pikeun masang dina posisi sunroof mobil, ngan 15cm leuwih luhur ti mobil aslina.

4. panyalindungan tegangan Low
papan kontrol utama calakan, kalawan panyalindungan tegangan low, pikeun mastikeun yén mobil bisa ngamimitian normal, sarta ngagunakeun eta leuwih betah.

5. cooling gancang
Ngadopsi compressor gulung, diwangun-di-daya tinggi condenser, bisa niiskeun gancang, sarta ulah salempang ngeunaan suhu luhur dina usum panas.

6. kadali jauh
AC gaduh panel kontrol sareng kadali jauh, anu tiasa langsung ngontrol AC, ngamungkinkeun anjeun ngontrol suhu nalika ngagolér.

7. Asesoris
Kompresor inverter DC, desain selang tekanan tinggi sareng rendah, khusus dikembangkeun pikeun treuk, anti geter sareng anti nabrak.

8. Gampang dipasang
Panel motong interior standar, sealing strip, screws ari kakuatan, rod ngaropéa, instalasi basajan.

Bungkusan & pangiriman

Bungkusan nétral sareng kotak busa

bungkusan Hollysen

Gambar pabrik

Toko majelis

Toko majelis

Bengkel mesin

Bengkel mesin

Mes kabina

Mes kabina

The consignee atanapi consignor aréa

The consignee atanapi consignor aréa

Jasa Kami

Palayanan
jasa ngaropéa: Kami bisa minuhan sarat konsumén urang, naha bets leutik sababaraha variétas, atawa produksi masal kustomisasi OEM.

OEM / ODM
1. Mantuan konsumén nyieun solusi cocog sistem.
2. Nyadiakeun rojongan teknis pikeun produk.
3. Mantuan konsumén nungkulan masalah sanggeus-jualan.

Keunggulan Kami

1. Kami geus ngahasilkeun compressors AC otomatis pikeun leuwih ti 15 taun.
2. Positioning akurat tina posisi instalasi, ngurangan simpangan, gampang keur ngumpul, instalasi dina hiji hambalan.
3. Pamakéan baja logam rupa, gelar gede tina rigidity, ngaronjatkeun kahirupan layanan.
4. tekanan cukup, angkutan lemes, ningkatkeun kakuatan.
5. Nalika nyetir di speed tinggi, kakuatan input diréduksi jeung beban mesin diréduksi.
6. Operasi lemes, noise low, Geter leutik, torsi mimiti leutik.
7. 100% inspeksi saméméh pangiriman.

Kasus Proyék

AAPEX di Amérika 1

AAPEX di Amérika

Automechanika Shanghai 20191

Automechanika Shanghai 2019

CIAAR Shanghai 2020

CIAAR Shanghai 2020

Tujuan utama kami nyaéta salawasna nawiskeun klien kami hubungan bisnis anu serius sareng tanggung jawab, nawiskeun perhatian pribadi Pikeun AC DC24V DC12V Batré Powered Parkir Listrik pikeun Treuk, Konsep jasa kami nyaéta kajujuran, agrésif, realistis sareng inovasi.Kalayan dukungan anjeun, urang bakal tumbuh langkung saé.
Factory outletCina Portabel Air Conditioner na Air Conditioner harga, Ngandelkeun kualitas punjul tur alus teuing pos-jualan, solusi urang ngajual ogé di Amérika, Eropa, Wétan Tengah jeung Afrika Kidul.Kami ogé parantos janten pabrik OEM anu ditunjuk pikeun sababaraha merek produk sareng solusi anu kasohor di dunya.Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun badami salajengna jeung gawé babarengan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami