Kompresor A/c Murah sareng Kompresor Ac Mobil Pangsaéna Pikeun Ford Fusion / Ford Mondeo

Katerangan pondok:


  • MOQ:10 lembar
  • Model NO:KPR-1269
  • Aplikasi:Ford Mondeo III 2.5 2002-2007
  • Voltaseu:DC12V
  • OEM NO.:10-160-01026
  • Parameter katrol:6PK φ100
  • Rincian produk

    Tag produk

    Diagnosis sareng ngadeteksi masalah ac

    Cjasa kompresor ac

    Kami nampi persetujuan sareng kapercayaan para nasabah umum kalayan kualitas ajeg, harga kalapa sareng jasa anu saé, ngékspor produk urang ka Amérika Kidul sareng Amérika Kalér, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara jsb.

    Nalika sistem A / C otomotif beroperasi, fungsi compressor A / C nyaéta pikeun tekanan gas refrigerant dina sistem A / C.Salajengna, refrigerant asup kana condenser, nu mangrupakeun exchanger panas nu cooling refrigerant gas pressurized ka titik dimana gas jadi cair.Ti dieu, refrigerant cair anu leuwih tiis pindah kana komponén anu disebut evaporator.Di dieu, refrigerant cair ngejat nalika hawa anu asup ka kabin anjeun ngalir dina evaporator (peryogi dicatet yén évaporatorna tiis pisan berkat refrigerant).Hawa ngalir ngaliwatan evaporator nu heats refrigerant (ku kituna cooling hawa ngalir kana kabin anjeun), nu satutasna refrigerant ieu disaring dina accumulator jeung balik ka compressor nu.Sakali refrigerant balik deui ka compressor A / C, siklus dimimitian deui.

    Dina prakna, paling sistem A / C dirancang pikeun mibanda siklus tugas variabel, nu hartina compressor nu teu ngajalankeun sadaya waktu sanajan eta disetir ku mesin jeung sabuk drive.Dina raraga ngalengkepan siklus tugas variabel, paling compressors A / C dipasangan ku clutches éléktromagnétik nu bisa disengage compressor nu.Dina sistem A / C otomotif anu fungsina pinuh, clutch compressor bakal tetep aktip dugi ka suhu kabin ngahontal tingkat anu tos disetel sareng otomatis dinonaktipkeun, atanapi sistem A / C dinonaktipkeun sacara manual ku supir.Sistem kontrol iklim otomatis bakal terus-terusan ngaktipkeun sareng nganonaktipkeun compressor supados suhu interior tetep konstan dina tingkat set.

    Tipe Bagian:Kompresor A/C

    Ukuran Kotak:250 * 220 * 200MM

    beurat produk:5 ~ 6 kg

    Waktos pangiriman: 20-40 poé

    Garansi: Garansi Mileage Unlimited 1 Taun Gratis

    Parameter produk

    Modél NO KPR-1269
    Aplikasi Ford Mondeo III 2.5 2002-2007
    Voltaseu DC12V
    OEM NO. 10-160-01026
    Parameter katrol 6PK φ100
    1269-1
    1269-2
    1269-3
    1269-4
    1269-5

    Bungkusan & pangiriman

    packing karton konvensional atawa kotak warna custom packing.

    baozhuang (1)
    baozhuang (3)
    baozhuang (5)
    baozhuang (2)
    baozhuang (6)
    baozhuang (4)

    Video produk

    Gambar pabrik

    Toko majelis

    Toko majelis

    Bengkel mesin

    Bengkel mesin

    Mes kabina

    Mes kabina

    The consignee atanapi consignor aréa

    The consignee atanapi consignor aréa

    Jasa Kami

    Palayanan
    jasa ngaropéa: Kami bisa minuhan sarat konsumén urang, naha bets leutik sababaraha variétas, atawa produksi masal kustomisasi OEM.

    OEM / ODM
    1. Mantuan konsumén nyieun solusi cocog sistem.
    2. Nyadiakeun rojongan teknis pikeun produk.
    3. Mantuan konsumén nungkulan masalah sanggeus-jualan.

    Keunggulan Kami

    1. Kami geus ngahasilkeun compressors AC otomatis pikeun leuwih ti 15 taun.
    2. Positioning akurat tina posisi instalasi, ngurangan simpangan, gampang keur ngumpul, instalasi dina hiji hambalan.
    3. Pamakéan baja logam rupa, gelar gede tina rigidity, ngaronjatkeun kahirupan layanan.
    4. tekanan cukup, angkutan lemes, ningkatkeun kakuatan.
    5. Nalika nyetir di speed tinggi, kakuatan input diréduksi jeung beban mesin diréduksi.
    6. Operasi lemes, noise low, Geter leutik, torsi mimiti leutik.
    7. 100% inspeksi saméméh pangiriman.

    Kasus Proyék

    AAPEX di Amérika

    AAPEX di Amérika

    Automekanika

    Automechanika Shanghai 2019

    CIAAR

    CIAAR Shanghai 2019


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami