Kompresor AC Anyar sareng Clutch Pikeun Nissan Juke / Nissan Micra IV / Nissan Juke Nismo / Nissan Versa

Katerangan pondok:


  • MOQ:10 lembar
  • Model NO:KPR-8358
  • Aplikasi:NISSAN CATETAN 1.2 (6pk) / Nissan JUKE 1.5
  • Voltaseu:DC12V
  • OEM NO.:92600-3VB7B / 926001KA1B / WXNS028 / 926001HC0A / 926001HC2B / CM108057 / 926001KC5A
  • Parameter katrol:6PK/φ100MM
  • Rincian produk

    Tag produk

    Peran compressor mobil nyaéta pikeun niiskeun refrigerant pikeun ningkatkeun suhu sareng tekanan.Dina waktu ieu, hawa refrigerant leuwih luhur batan hawa ambient, sarta refrigerant ieu leuwih tiis ku cooling hawa, lajeng hawa diréduksi sarta tekanan diréduksi.Dina alat, suhu refrigerant turun sareng tekanan turun.Dina waktu ieu, suhu refrigerant leuwih handap tina hawa ambient.Hawa tukeur panas ku refrigerant sareng penukar panas, sareng suhu hawa turun sareng niup kana mobil.

    Sistem refrigerasi AC mobil utamana diwangun ku compressor, condenser, accumulator, klep ékspansi, evaporator, kipas, pipa sareng komponén kontrol.Kompresor nyaéta sumber kakuatan tina sistem refrigerasi.Nalika compressor berpungsi, éta tiasa niiskeun gas refrigerant kana kaayaan cair tekanan tinggi.Terus ngamajukeun siklus refrigerant pikeun ngarengsekeun prosés nyerep panas sareng sékrési panas.Kompresor AC mobil biasana didorong ku mesin, sareng dikawasa ku nutup sareng muka clutch éléktromagnétik di tukangeun katrol AC.

    Condenser mangrupakeun jenis radiator, sarupa jeung tanki cai mesin.Ieu utamana diwangun ku sirip jeung tabung baris.Condenser dipasang di hareup tank cai cooling tur babagi kipas cooling jeung tank cai cooling.Panas tina refrigerant dina condenser nu dicokot jauh ku hawa ngalir.refrigerant ieu condensed tur disimpen dina tank gudang cair pikeun drying jeung perlakuan nyerep Uap.Dina raraga miceun Uap dina refrigerant jeung nyaring kaluar najis, tank ieu biasana disebut oge tank drying.Klep ékspansi dipaké pikeun ngadalikeun konvérsi refrigerant cair tekanan tinggi kana kaayaan gas.Pangaruh kotak evaporator ngan sabalikna ti condenser nu.Dina waktos ieu, evaporator nyerep panas tina hawa luar, lajeng hawa tiis bisa dikirim ka kabin ngaliwatan kipas na pipa.

    Nalika saklar sistem refrigerasi AC dihurungkeun.Compressor AC mimiti ngajalankeun sarta ngirimkeun refrigerant ka evaporator nu, nu geus leuwih tiis ku refrigerant nu.Teras niiskeun hawa tina blower.Lamun suhu hawa jadi leuwih luhur, Uap dina hawa naek.Nalika suhu hawa jadi handap, Uap dina hawa nurun.Nalika ngaliwatan evaporator, hawa ieu leuwih tiis.Uap dina hawa bakal ngembun tur taat kana tilelep panas tina evaporator, sarta Uap dina mobil bakal dihapus dina waktos ieu.Cai nu napel kana tilelep panas jadi embun jeung disimpen dina baki netes.Tungtungna, cai ngocor kaluar tina mobil ngaliwatan selang solokan.

    Tipe Bagian: A / C Compressors
    Ukuran kotak: 250 * 220 * 200MM
    beurat produk: 5 ~ 6KG
    Pangiriman Time: 20-40 Days
    Garansi: Garansi Mileage Unlimited 1 Taun Gratis

    Parameter produk

    Modél NO

    KPR-8358

    Aplikasi

    NISSAN NOTE 1.2 (6pk)/ Nissan JUKE 1.5

    Voltaseu

    DC12V

    OEM NO.

    92600-3VB7B/ 926001KA1B/ WXNS028/ 926001HC0A/ 926001HC2B/ CM108057/ 926001KC5A

    Parameter katrol

    6 PK/φ100MM

    gambar produk

    8358-2
    8358-3
    8358-4
    8358-5

    Bungkusan & pangiriman

    packing karton konvensional atawa kotak warna custom packing.

    Hollysen packing01

    Video produk

    Gambar pabrik

    Toko majelis

    Toko majelis

    Bengkel mesin

    Bengkel mesin

    Mes kabina

    Mes kabina

    The consignee atanapi consignor aréa

    The consignee atanapi consignor aréa

    Jasa Kami

    Palayanan
    jasa ngaropéa: Kami bisa minuhan sarat konsumén urang, naha bets leutik sababaraha variétas, atawa produksi masal kustomisasi OEM.

    OEM / ODM
    1. Mantuan konsumén nyieun solusi cocog sistem.
    2. Nyadiakeun rojongan teknis pikeun produk.
    3. Mantuan konsumén nungkulan masalah sanggeus-jualan.

    Keunggulan Kami

    1. Kami geus ngahasilkeun compressors AC otomatis pikeun leuwih ti 15 taun.
    2. Positioning akurat tina posisi instalasi, ngurangan simpangan, gampang keur ngumpul, instalasi dina hiji hambalan.
    3. Pamakéan baja logam rupa, gelar gede tina rigidity, ngaronjatkeun kahirupan layanan.
    4. tekanan cukup, angkutan lemes, ningkatkeun kakuatan.
    5. Nalika nyetir di speed tinggi, kakuatan input diréduksi jeung beban mesin diréduksi.
    6. Operasi lemes, noise low, Geter leutik, torsi mimiti leutik.
    7. 100% inspeksi saméméh pangiriman.

    Kasus Proyék

    AAPEX di Amérika 1

    AAPEX di Amérika

    Automekanika1

    Automechanika Shanghai 2019

    CIAAR Shanghai 2020

    CIAAR Shanghai 2020


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami