Kompresor AC Otomotif Pikeun Daihatsu Hijet / Daihatsu Mira / Daihatsu Tanto/Esse/Ceria/Valera

Katerangan pondok:

MOQ: 10 PCS

Kompresor AC mobil / kompresor ac mobil 12v / kompresor ac otomatis

Urang bisa nyadiakeun loba model béda tina compressor ac, upami anjeun peryogi wae produk urang, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami iraha wae.

Tempat Asal: Jiangsu di Cina

Tipe Bagian: A / C Compressor

Ukuran kotak: 250 * 220 * 200MM

beurat produk: 5 ~ 6KG

Pangiriman Time: 20-40 Days

Garansi: Garansi Mileage Unlimited 1 Taun Gratis


Rincian produk

Tag produk

Diagnosis sareng ngadeteksi masalah ac

Sistem AC mobil mangrupikeun sistem sirkulasi anu disegel individu.Ieu patali jeung kanyamanan numpak, ékonomi jeung kaamanan mobil nu beroperasi normal.Pikeun mariksa sistem AC mobil.Kahiji, anjeun kudu jadi wawuh jeung eta jeung pamahaman sistem AC mobil, ngawasaan prinsip refrigeration anak, konfigurasi sistem, struktur, fungsi, jeung sajabana;sarta jadi mahér dina interrelationships jeung fungsi konfigurasi;Éta sadar kana rupa-rupa anu mungkin atanapi gampang ngahasilkeun Gejala, éta nyababkeun sareng cara ngungkulan gagalna.

Inspecting jeung nguji compressors refrigeration:
Kompresor kulkas mangrupikeun jantung tina sistem AC mobil.Éta tanggung jawab pikeun komprési sareng sirkulasi cairan kerja refrigerasi sistem.Biasana kedah mariksa sareng nguji efisiensi komprési sareng bocor.

Pikeun nguji efisiensi komprési compressor nu, tanpa disassembling sistem, perlu pikeun nyambungkeun hiji set gauge tekanan tilu arah pikeun nguji.

Lamun aya jumlah nu tangtu refrigerant dina sistem, mesin accelerates.Dina waktos ieu, pointer tina gauge-tekanan-rendah kedah écés turun, sarta tekanan-tekanan tinggi ogé bakal naek sacara signifikan.Nu leuwih gede throttle nu, nu gede teundeun pointer nu, nunjukkeun yén compressor nu ngajalankeun ogé;lamun accelerates The tekanan low méter pointer pakait lalaunan jeung laju serelek teu badag, nunjukkeun yén efisiensi komprési compressor nyaeta low;lamun tekanan low méter pointer dasarna teu ngagambarkeun nalika accelerating, hartina compressor nu teu boga efisiensi komprési pisan.

Bagian anu paling rentan tina compressor bocor nyaéta segel aci (seal minyak).Kusabab compressor sering puteran dina kecepatan luhur sareng suhu operasina luhur, segel aci rawan bocor.Nalika aya jejak minyak dina coil kopling sareng cangkir nyeuseup kompresor, segel aci pasti bocor.
Alesan utama anu gampang ngabalukarkeun karuksakan compressor nyaéta:
1. Sistem AC henteu bersih, sareng pangotor partikulat disedot ku compressor;
2. refrigerant kaleuleuwihan atawa minyak lubricating dina sistem ngabalukarkeun karuksakan kana compressor ku "cair palu";
3. Suhu operasi compressor teuing tinggi atawa waktu operasi panjang teuing;
4. compressor nyaeta pondok tina minyak sarta parah dipaké;
5. The clutch éléktromagnétik compressor slips jeung hawa gesekan teuing tinggi;
6. Konfigurasi kakuatan compressor nu teuing leutik;
7. Kualitas manufaktur compressor nyaeta cacad.

Parameter produk

Modél NO KPR-6338
Aplikasi Daihatsu Hijet
Voltaseu DC12V
OEM NO. 88310-B5090
Parameter katrol 3PK/φ120mm
6338 (1)
6338 (2)
6338 (3)
6338 (4)
6338 (5)

Bungkusan & pangiriman

packing karton konvensional atawa kotak warna custom packing.

baozhuang (1)
baozhuang (3)
baozhuang (5)
baozhuang (2)
baozhuang (6)
baozhuang (4)

Video produk

Gambar pabrik

Toko majelis

Toko majelis

Bengkel mesin

Bengkel mesin

Mes kabina

Mes kabina

The consignee atanapi consignor aréa

The consignee atanapi consignor aréa

Jasa Kami

Palayanan
jasa ngaropéa: Kami bisa minuhan sarat konsumén urang, naha bets leutik sababaraha variétas, atawa produksi masal kustomisasi OEM.

OEM / ODM
1. Mantuan konsumén nyieun solusi cocog sistem.
2. Nyadiakeun rojongan teknis pikeun produk.
3. Mantuan konsumén nungkulan masalah sanggeus-jualan.

Keunggulan Kami

1. Kami geus ngahasilkeun compressors AC otomatis pikeun leuwih ti 15 taun.
2. Positioning akurat tina posisi instalasi, ngurangan simpangan, gampang keur ngumpul, instalasi dina hiji hambalan.
3. Pamakéan baja logam rupa, gelar gede tina rigidity, ngaronjatkeun kahirupan layanan.
4. tekanan cukup, angkutan lemes, ningkatkeun kakuatan.
5. Nalika nyetir di speed tinggi, kakuatan input diréduksi jeung beban mesin diréduksi.
6. Operasi lemes, noise low, Geter leutik, torsi mimiti leutik.
7. 100% inspeksi saméméh pangiriman.

Kasus Proyék

AAPEX di Amérika

AAPEX di Amérika

Automekanika

Automechanika Shanghai 2019

CIAAR

CIAAR Shanghai 2019


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami