Kompresor AC Otomatis sareng Majelis Clutch Pikeun Suzuki Wagon R / Suzuki Jimny / Alto

Katerangan pondok:

MOQ: 10 PCS

Pasokan produk urang gaduh ukuran anu langkung alit, noise kerja anu langkung handap, umur kerja anu langkung lami, kinerja efek anu langkung saé pikeun efisiensi pendinginan.


Rincian produk

Tag produk

KOMPRESOR AC Otomatis BARU

Pasokan produk urang gaduh ukuran anu langkung alit, noise kerja anu langkung handap, umur kerja anu langkung lami, kinerja efek anu langkung saé pikeun efisiensi pendinginan.Fitur anu paling penting nyaéta harga anu langkung saé.Urang bisa mastikeun compressors, anjeun bakal meuli ti parusahaan urang teu ngan produk sorangan, tapi ogé rencana pangropéa jeung proyék jasa téhnik.Sadaya pituduh pamasangan sareng manual jasa bakal dituturkeun ku kompresor kami.

Tipe Bagian: A / C Compressors
Ukuran kotak: 250 * 220 * 200MM
beurat produk: 5 ~ 6KG
Pangiriman Time: 20-40 Days
Garansi: Garansi Mileage Unlimited 1 Taun Gratis

Parameter produk

Modél NO

KPR-6315

Aplikasi

Suzuki Wagon R 2005

Voltaseu

DC12V

OEM NO.

95201-58J00/95200-58J10/95200-58J11/95200-58J01/95200-58JA1/95201-58J10/1A21-61-450/1A17-61-430/2706

Parameter katrol

4PK/φ93MM

gambar produk

KPR-6315 (1)
KPR-6315 (2)
KPR-6315 (4)

Parameter produk

Modél NO

KPR-6317

Aplikasi

Suzuki Jimny

Voltaseu

DC12V

OEM NO.

95200-77GB2 / 95201-77GB2

Parameter katrol

4PK/φ110MM

gambar produk

631701
631702
631703

Parameter produk

Modél NO

KPR-6320

Aplikasi

Suzuki Wagon R,Alto,Paletet,Mawa

Suzukiunggal,Solio,Alto Lapin

SuzukiKei,Karimun,Mehran

Nissan Moco

Nissan Roox

Nissan Pino

Mazda AzGerbong 

Mazda Carol

Mazda FairGerbong

Voltaseu

DC12V

OEM NO.

95200-58J40 / 95201-58J40 / 95200-58J41 / 95201-58J41 / 27630-4A01B / 27630-4A00H / 27630-4A00H

Parameter katrol

4PK/φ100 mm

gambar produk

632001
632002
632003

Bungkusan & pangiriman

packing karton konvensional atawa kotak warna custom packing.

Hollysen packing01

Video produk

Gambar pabrik

Toko majelis

Toko majelis

Bengkel mesin

Bengkel mesin

Mes kabina

Mes kabina

The consignee atanapi consignor aréa

The consignee atanapi consignor aréa

Jasa Kami

Palayanan
jasa ngaropéa: Kami bisa minuhan sarat konsumén urang, naha bets leutik sababaraha variétas, atawa produksi masal kustomisasi OEM.

OEM / ODM
1. Mantuan konsumén nyieun solusi cocog sistem.
2. Nyadiakeun rojongan teknis pikeun produk.
3. Mantuan konsumén nungkulan masalah sanggeus-jualan.

Keunggulan Kami

1. Kami geus ngahasilkeun compressors AC otomatis pikeun leuwih ti 15 taun.
2. Positioning akurat tina posisi instalasi, ngurangan simpangan, gampang keur ngumpul, instalasi dina hiji hambalan.
3. Pamakéan baja logam rupa, gelar gede tina rigidity, ngaronjatkeun kahirupan layanan.
4. tekanan cukup, angkutan lemes, ningkatkeun kakuatan.
5. Nalika nyetir di speed tinggi, kakuatan input diréduksi jeung beban mesin diréduksi.
6. Operasi lemes, noise low, Geter leutik, torsi mimiti leutik.
7. 100% inspeksi saméméh pangiriman.

Kasus Proyék

AAPEX di Amérika

AAPEX di Amérika

6374111734387011718128404

Automechanika Shanghai 2019

CIAAR Shanghai 2020

CIAAR Shanghai 2020


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami