Kompresor Air Conditioning Auto sareng Majelis Kopling Pikeun Suzuki Wagon R / Suzuki Jimny / Alto

Pedaran pondok:

Suplai produk kami ngagaduhan ukuran anu langkung alit, noise damel anu langkung handap, umur kerja anu langkung lami, performa pangaruh anu langkung saé tina épisiensi pendinginan. 


Detil Produk

Tanda Produk

MÉRÉS AC AC Anyar

Suplai produk kami ngagaduhan ukuran anu langkung alit, noise damel anu langkung handap, umur kerja anu langkung lami, performa pangaruh anu langkung saé tina épisiensi pendinginan. Fitur anu paling penting nyaéta harga anu langkung saé. Kami tiasa mastikeun kompresor, anjeun bakal mésér ti perusahaan kami sanés ngan ukur produk nyalira, tapi ogé rencana perawatan sareng proyek jasa téhnik. Sadaya panduan instalasi sareng manual jasa bakal dituturkeun ku kompresor urang.

Tipe Bagian: Kompresor A / C
Diménsi Box: 250 * 220 * 200MM
Beurat produk: 5 ~ 6KG
Waktos Pangiriman: 20-40 Dinten
Garansi: Gratis 1 Taun Garansi Mileage Unlimited

Parameter produk

Modél NO

KPR-6315

Aplikasi

Suzuki Wagon R 2005

Voltaseu

DC12V

OEM NO.

95201-58J00 / 95200-58J10 / 95200-58J11 / 95200-58J01 / 95200-58JA1 / 95201-58J10 / 1A21-61-450 / 1A17-61-450 / 27630-4A00B / 27630-4A00D

Parameter katrol

4PK /φ93MM

Gambar produk

KPR-6315 (1)
KPR-6315 (2)
KPR-6315 (4)

Parameter produk

Modél NO

KPR-6317

Aplikasi

Suzuki Jimny

Voltaseu

DC12V

OEM NO.

95200-77GB2 / 95201-77GB2

Parameter katrol

4PK /φ110MM

Gambar produk

631701
631702
631703

Parameter produk

Modél NO

KPR-6320

Aplikasi

Suzuki Wagon R, Alto, Palete, Mawa

Suzuki Unggal, Solio, Alto Lapin

Suzuki Kei, Karimun, Mehran

Nissan Moco 

Nissan Roox 

Nissan Pino 

Mazda Az Gorobag 

Mazda Carol 

Mazda Fair Gorobag

Voltaseu

DC12V

OEM NO.

95200-58J40 / 95201-58J40 / 95200-58J41 / 95201-58J41 / 27630-4A01B / 27630-4A00H / 27630-4A00H

Parameter katrol

4PK /φ100mm

Gambar produk

632001
632002
632003

Bungkusan & shippment

Pakét karton konvensional atanapi bungkus kotak warna kustom.

Hollysen  packing01

Produt video

Gambar pabrik

Assembly shop

Toko majelis

Machining workshop

Bengkel mesin

Mes the cockpit

Mes kokpit

The consignee or consignor area

Daérah anu ngirim atanapi méréskeun

Service kami

Palayanan
Jasa khusus: Kami tiasa nyumponan sarat konsumén, naha sakumpulan alit sababaraha jinis, atanapi produksi massal tina kustomisasi OEM.

OEM / ODM
1. Ngabantosan palanggan pikeun ngadamel solusi anu cocog sareng sistem.
2. Nyayogikeun dukungan téknis pikeun produk.
3. Ngabantosan palanggan pikeun ngungkulan masalah saatos-penjualan.

Kauntungan urang

1. Kami parantos ngahasilkeun kompresor AC otomatis langkung ti 15 taun.
2. Posisi anu akurat pikeun posisi pamasangan, ngirangan panyimpangan, gampang dirakit, dipasang dina hiji léngkah.
3. Pamakéan waja logam halus, tingkat kakuasaan anu langkung ageung, ningkatkeun kahirupan palayanan.
4. tekanan cekap, transportasi lemes, ningkatkeun kakuatan.
5. Nalika nyetir dina kecepatan luhur, kakuatan input diréduksi sareng beban mesin diréduksi.
6. Operasi lemes, low noise, geter leutik, torsi mimiti leutik.
7. 100% pamariksaan sateuacan pangiriman.

Kasus Proyék

AAPEX in America

AAPEX di Amérika

6374111734387011718128404

Automekanika Shanghai 2019

CIAAR Shanghai 2020

CIAAR Shanghai 2020


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami