Kompresor Otomatis Ac Pikeun Honda N-BOX / Honda Brio / Honda Jazz

Pedaran pondok:

Kompresor AC mobil mangrupikeun "jantung" sistem AC mobil. Nalika sistem AC mobilna diaktipkeun, kompresor naék kana tindakan, ngompres sareng nyetir kulkas ngalangkungan sistem AC anu diségel.


Detil Produk

Tanda Produk

MÉRÉS AC AC Anyar

Kompresor AC mobil mangrupikeun "jantung" tina sistem AC mobil. Nalika sistem AC mobilna diaktipkeun, kompresor naék kana tindakan, ngompres sareng nyetir kulkas ngalangkungan sistem AC anu diségel. Kulkas nyerep panas dina mobil ngalangkungan tukeur panas dina éaporator, sareng nyebarkeun panas ka luar mobil ngalangkungan kondensor, supados ngirangan suhu dina mobil sareng ngajantenkeun dina lingkungan anu raoseun.

Tipe Bagian: Kompresor A / C
Diménsi Box: 250 * 220 * 200MM
Beurat produk: 5 ~ 6KG
Waktos Pangiriman: 20-40 Dinten
Garansi: Gratis 1 Taun Garansi Mileage Unlimited

Diagnosa sareng ngadeteksi masalah ac

Sistem AC mobil mangrupikeun sistem peredaran darah anu disegel. Éta aya hubunganana sareng kanyamanan perjalanan, ékonomi sareng kasalametan mobil anu tiasa dioperasikeun normal. Pikeun mariksa sistem AC tina mobil. Kahiji, anjeun kedah wawuh sareng éta sareng ngartos sistem AC tina mobil, ngawasaan prinsip pendinginan na, konfigurasi sistem, struktur, fungsi, jst; sareng janten ahli dina hubungan antar sareng fungsi konfigurasi; Éta sadar kana sababaraha kamungkinan atanapi gampang pikeun ngahasilkeun Gejala, éta nyababkeun sareng cara ngungkulan cara kagagalan.

Inspéksi sareng uji kompresor kulkas:
Kompresor kulkas mangrupikeun inti tina sistem AC mobil. Éta tanggel waler pikeun komprési sareng sirkulasi cairan kerja pendinginan sistem. Biasana éta kedah diparios sareng diuji pikeun épisiénsi komprési sareng kabocoran.

Pikeun nguji efisiensi komprési kompresor, tanpa ngabongkar sistemna, perlu nyambungkeun tolok tekanan tilu arah pikeun tés.

Nalika aya jumlah anu pasti dina sistem, mesinna gancang. Dina waktos ieu, pointer pikeun ngukur tekanan rendah jelas kedah lungsur, sareng tekanan tekanan tinggi ogé bakal naék sacara signifikan. Langkung ageung throttle, maka langkung ageung teundeun pointer, nunjukkeun yén kompresor tiasa ngajalankeun kalayan saé; upami ngagancangkeun tekanan rendah méteran pointer turun lalaunan sareng tingkat turunna henteu ageung, nunjukkeun yén komprési épéktip komprési na handap; upami pointer méter tekanan rendah dasarna henteu ngagambarkeun nalika ngagancangkeun, éta hartosna kompresor henteu ngagaduhan efisiensi komprési pisan.

Bagéan anu paling rentan tina kompresor anu bocor nyaéta segel aci (Segel minyak). Kusabab kompresor sering diputer dina kecepatan tinggi sareng suhu operasi tinggi, segel aci rawan kabocoran. Nalika aya lacak minyak dina coil kopling sareng cangkir nyeuseup kompresor, segel aci bakal bocor pasti.

Alesan utama anu gampang nyababkeun karusakan kompresor nyaéta:
1. Sistem AC henteu bersih, sareng kokotor partikil anu diseuseup ku kompresor;
2. Pendinginan kaleuleusan atanapi minyak pelincir dina sistem nyababkeun karusakan dina kompresor ku "palu cair";
3. Suhu operasi kompresor teuing tinggi atanapi waktos operasi panjang teuing;
4. Kompresorna pondok tina minyak sareng parah dipakena;
5. Kopling éléktromagnétik tina slip kompresor sareng suhu gesekan teuing tinggi;
6. Konfigurasi kakuatan kompresor leutik teuing;
7. Kualitas manufaktur tina kompresor rusak.

PARAMETER PRODUK

Modél NO

KPR-6329

Aplikasi

Honda N-BOX

Voltaseu

DC12V

OEM NO.

38810-R9G-004 / 33810-5Z1-004 / 0327912211 / SANDEN: 3800

Parameter katrol

4PK /φ100MM

Gambar produk

6329-1
6329-2
6329-5
6329-3

Parameter produk

Modél NO

KPR-6341

Aplikasi

Honda Brio 2014

Voltaseu

DC12V

OEM NO.

A3851

Parameter katrol

5PK /φ100MM

Gambar produk

6341-2
6341-3
6341-4
6341-5

Parameter produk

Modél NO

KPR-8355

Aplikasi

Honda Jazz 07

Voltaseu

DC12V

OEM NO.

38810RMEA02 / 6512834 / 2022697AM

Parameter katrol

5PK /φ112MM

Gambar produk

KPR-8355 (2)
KPR-8355 (3)
KPR-8355 (4)
KPR-8355 (5)

Bungkusan & shippment

Pakét karton konvensional atanapi bungkus kotak warna kustom.

Hollysen  packing01

Produt video

Gambar pabrik

Assembly shop

Toko majelis

Machining workshop

Bengkel mesin

Mes the cockpit

Mes kokpit

The consignee or consignor area

Daérah anu ngirim atanapi méréskeun

Service kami

Palayanan
Jasa khusus: Kami tiasa nyumponan sarat konsumén, naha sakumpulan alit sababaraha jinis, atanapi produksi massal tina kustomisasi OEM.

OEM / ODM
1. Ngabantosan palanggan pikeun ngadamel solusi anu cocog sareng sistem.
2. Nyayogikeun dukungan téknis pikeun produk.
3. Ngabantosan palanggan pikeun ngungkulan masalah saatos-penjualan.

Kauntungan urang

1. Kami parantos ngahasilkeun kompresor AC otomatis langkung ti 15 taun.
2. Posisi anu akurat pikeun posisi pamasangan, ngirangan panyimpangan, gampang dirakit, dipasang dina hiji léngkah.
3. Pamakéan waja logam halus, tingkat kakuasaan anu langkung ageung, ningkatkeun kahirupan palayanan.
4. tekanan cekap, transportasi lemes, ningkatkeun kakuatan.
5. Nalika nyetir dina kecepatan luhur, kakuatan input diréduksi sareng beban mesin diréduksi.
6. Operasi lemes, low noise, geter leutik, torsi mimiti leutik.
7. 100% pamariksaan sateuacan pangiriman.

Kasus Proyék

AAPEX in America

AAPEX di Amérika

Automechanika

Automekanika Shanghai 2019

CIAAR Shanghai 2020-1

CIAAR Shanghai 2020


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami