Kompresor Ac Otomatis sareng Pabrik Pabrik Kopling Pikeun Toyota Passo / Toyota Corolla / Toyota Terios

Katerangan pondok:


  • MOQ:10 lembar
  • Model NO:KPR-6332
  • Aplikasi:Toyota Rush 2006 / Toyota Terios 2004 / Daihatsu Terios 2007-2012 (6PK,105)
  • Voltaseu:DC12V
  • OEM NO.:447160-2270 / 447190-6121 / 88310-B4060 / 447260-5820 / 88310-B1010 / 88310-B4060
  • Parameter katrol:4PK/φ92.5MM
  • Rincian produk

    Tag produk

    KOMPRESOR AC Otomatis BARU

    Rotary vane compressor, ogé katelah scraper compressor, nu mangrupakeun tipe compressor Rotary.Silinder tina compressor vane Rotary boga dua jenis: buleud tur oval.Dina compressor vane usaha Rotary jeung silinder sirkular, jarak kaluar-puseur sumbu utama rotor jeung puseur silinder ngajadikeun rotor nu deukeut ka inlet hawa jeung outlet dina beungeut jero silinder nu.Dina compressor vane usaha Rotary kalawan silinder oval, sumbu utama rotor nu coincides jeung puseur geometric of elips, sarta rotor nu deukeut ka beungeut jero dua sumbu pondok tina elips.Ku cara kieu, kontak antara wilah rotor jeung sumbu utama ngabagi silinder kana sababaraha spasi.Nalika aci utama ngadorong rotor pikeun muterkeun hiji siklus, volume spasi ieu bakal dilegakeun, ngaleutikan, sarta balik deui ka nol.Sasuai, uap refrigeran dina rohangan ieu ngiderkeun inhalasi sareng knalpot.

    Dina compressor vane Rotary kalawan silinder sirkular, impeller dipasang eccentrically, sarta bunderan luar impeller raket napel antara liang asupan jeung knalpot dina beungeut jero silinder nu.Dina silinder elliptical, sumbu utama rotor nu coincides jeung puseur elips.Wilah dina rotor jeung garis kontak antara aranjeunna ngabagi silinder kana sababaraha spasi.Nalika sumbu utama ngadorong rotor pikeun muterkeun hiji siklus, volume spasi ieu ngalaman parobahan cyclical "ngembangna, ngaleutikan, sarta ampir enol", uap refrigerant dina spasi ieu ogé ngalaman siklus nyeuseup-komprési-knalpot.Gas dikomprés discharged ngaliwatan klep Reed.Kompresor vane usaha Rotary teu gaduh klep asupan, sareng baling-baling ngageser tiasa ngalengkepan tugas nyeuseup sareng ngompres refrigeran.Pikeun silinder sirkular, dua bilah ngabagi silinder kana dua spasi.Aci utama rotates hiji siklus, aya dua prosés knalpot, sarta opat wilah boga opat kali.Beuki wilah, beuki leutik pulsa knalpot compressor nu.Pikeun silinder elliptical, opat bilah ngabagi silinder kana opat spasi.Sumbu utama muterkeun hiji siklus jeung aya opat prosés knalpot.Kusabab klep knalpot dirancang deukeut garis kontak, ampir euweuh volume clearance dina compressor vane usaha Rotary.

    Tipe Bagian: A / C Compressors
    Ukuran kotak: 250 * 220 * 200MM
    beurat produk: 5 ~ 6KG
    Pangiriman Time: 20-40 Days
    Garansi: Garansi Mileage Unlimited 1 Taun Gratis

    Parameter produk

    Modél NO

    KPR-6332

    Aplikasi

    Toyota Rush 2006/ Toyota Terios 2004/ Daihatsu Terios 2007-2012 (6PK,105)

    Voltaseu

    DC12V

    OEM NO.

    447160-2270/ 447190-6121/ 88310-B4060/ 447260-5820/ 88310-B1010/ 88310-B4060

    Parameter katrol

    4PK/φ92.5MM

    gambar produk

    6332-2
    6332-3
    6332-4
    6332-5

    Bungkusan & pangiriman

    packing karton konvensional atawa kotak warna custom packing.

    Hollysen packing01

    Video produk

    Gambar pabrik

    Toko majelis

    Toko majelis

    Bengkel mesin

    Bengkel mesin

    Mes kabina

    Mes kabina

    The consignee atanapi consignor aréa

    The consignee atanapi consignor aréa

    Jasa Kami

    Palayanan
    jasa ngaropéa: Kami bisa minuhan sarat konsumén urang, naha bets leutik sababaraha variétas, atawa produksi masal kustomisasi OEM.

    OEM / ODM
    1. Mantuan konsumén nyieun solusi cocog sistem.
    2. Nyadiakeun rojongan teknis pikeun produk.
    3. Mantuan konsumén nungkulan masalah sanggeus-jualan.

    Keunggulan Kami

    1. Kami geus ngahasilkeun compressors AC otomatis pikeun leuwih ti 15 taun.
    2. Positioning akurat tina posisi instalasi, ngurangan simpangan, gampang keur ngumpul, instalasi dina hiji hambalan.
    3. Pamakéan baja logam rupa, gelar gede tina rigidity, ngaronjatkeun kahirupan layanan.
    4. tekanan cukup, angkutan lemes, ningkatkeun kakuatan.
    5. Nalika nyetir di speed tinggi, kakuatan input diréduksi jeung beban mesin diréduksi.
    6. Operasi lemes, noise low, Geter leutik, torsi mimiti leutik.
    7. 100% inspeksi saméméh pangiriman.

    Kasus Proyék

    AAPEX di Amérika

    AAPEX di Amérika

    Automekanika

    Automechanika Shanghai 2019

    CIAAR Shanghai 2020-1

    CIAAR Shanghai 2020


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami