Otomatis Ac Compressor sareng Pabrik Pabrik Clutch Assembly Pikeun Toyota Passo / Toyota Corolla / Toyota Terios

Pedaran pondok:

Rotary vane compressor, ogé katelah scraper compressor, anu mangrupikeun jinis kompresor rotary. Silinder kompresor vane rotary ngagaduhan dua jinis: buleud sareng lonjong. Dina kompresor vane rotary ku silinder sirkular, jarak luar-tengah poros utama rotor sareng tengah silinder ngajantenkeun rotor caket kana inlet hawa sareng outlet dina permukaan jero silinder.


Detil Produk

Tanda Produk

MÉRÉS AC AC Anyar

Rotary vane compressor, ogé katelah scraper compressor, anu mangrupikeun jinis kompresor rotary. Silinder kompresor vane rotary ngagaduhan dua jinis: buleud sareng lonjong. Dina kompresor vane rotary ku silinder sirkular, jarak luar-tengah poros utama rotor sareng tengah silinder ngajantenkeun rotor caket kana inlet hawa sareng outlet dina permukaan jero silinder. Dina kompresor vane puteran ku silinder oval, sumbu utama rotor pas sareng pusat géométris elips, sareng rotor caket kana permukaan jero tina dua sumbu pondok tina elips. Ku cara kieu, kontak antara wilah rotor sareng sumbu utami ngabagi silinder kana sababaraha rohangan. Nalika aci utama nyetir rotor pikeun muterkeun hiji siklus, volume rohangan ieu bakal ngalegaan, ngaleutikan, sareng balik deui ka nol. Sarua, uap anu aya dina rohangan ieu ngiderkeun asupan sareng knalpot.

Dina kompresor vane rotary sareng silinder sirkular, impeller dipasang sacara éccentrically, sareng bunderan luar impeller caket caket antara liang asupan sareng liang knalpot dina permukaan jero silinder. Dina silinder elips, sumbu utama rotor pas sareng tengah elips. Bilah dina rotor sareng garis hubungan antara aranjeunna ngabagi silinder kana sababaraha rohangan. Nalika sumbu utami nyetir rotor pikeun muter pikeun hiji siklus, volume rohangan ieu ngalaman parobahan siklik tina "ngembangna, ngaleutikan, sareng ampir enol", uap kulkas dina rohangan ieu ogé ngalaman siklus sedot-komprési-knalpot. Gas anu dikomprés dikaluarkeun liwat klep alang. Kompresor vane rotary teu ngagaduhan klep asupan, sareng vane ngageser tiasa ngalengkepan tugas nguseup sareng ngompres kulkas. Pikeun silinder sirkular, dua agul ngabagi silinder kana dua rohangan. Aci utama muterkeun hiji siklus, aya dua prosés knalpot, sareng opat wilah ngagaduhan opat kali. Beuki agul, makin leutik pulsa knalpot kompresor. Pikeun silinder elips, opat agul ngabagi silinder kana opat rohangan. Sumbu utama muterkeun hiji siklus sareng aya opat prosés knalpot. Kusabab klep knalpot didesain caket kana garis kontak, ampir teu aya volume clearance dina komprési vane rotary.

Tipe Bagian: Kompresor A / C
Diménsi Box: 250 * 220 * 200MM
Beurat produk: 5 ~ 6KG
Waktos Pangiriman: 20-40 Dinten
Garansi: Gratis 1 Taun Garansi Mileage Unlimited

PARAMETER PRODUK

Modél NO

KPR-6330

Aplikasi

Toyota Passo / Perodua Myvi 1.3 / Daihatsu Sirion 1.3L (4PK)

Voltaseu

DC12V

OEM NO.

88310B1070 / 447190-6620 / DCP490001 / 8832097401 / 447260-5550 / 447260-5054 / 447260-5820 / 447190-6625 / 447190-6620 / DCP490001

Parameter katrol

4PK /φ92.5MM

Gambar produk

6330-2
6330-3
6330-4
6330-5

Parameter produk

Modél NO

KPR-6332

Aplikasi

Toyota Rush 2006 / Toyota Terios 2004 / Daihatsu Terios 2007-2012 (6PK, 105)

Voltaseu

DC12V

OEM NO.

447160-2270 / 447190-6121 / 88310-B4060 / 447260-5820 / 88310-B1010 / 88310-B4060

Parameter katrol

4PK /φ92.5MM

Gambar produk

6332-2
6332-3
6332-4
6332-5

Parameter produk

Modél NO

KPR-8347

Aplikasi

Toyota Corolla E12 2.0

Voltaseu

DC12V

OEM NO.

447260-7100 / 88310-13032 / 88310-13031 / 447260-7090 / 447180-9110 / 883101A580 / 447180-9220

Parameter katrol

6PK /φ100mm

Gambar produk

8347-2
8347-3
8347-4
8347-5

Bungkusan & shippment

Pakét karton konvensional atanapi bungkus kotak warna kustom.

Hollysen  packing01

Produt video

Gambar pabrik

Assembly shop

Toko majelis

Machining workshop

Bengkel mesin

Mes the cockpit

Mes kokpit

The consignee or consignor area

Daérah anu ngirim atanapi méréskeun

Service kami

Palayanan
Jasa khusus: Kami tiasa nyumponan sarat konsumén, naha sakumpulan alit sababaraha jinis, atanapi produksi massal tina kustomisasi OEM.

OEM / ODM
1. Ngabantosan palanggan pikeun ngadamel solusi anu cocog sareng sistem.
2. Nyayogikeun dukungan téknis pikeun produk.
3. Ngabantosan palanggan pikeun ngungkulan masalah saatos-penjualan.

Kauntungan urang

1. Kami parantos ngahasilkeun kompresor AC otomatis langkung ti 15 taun.
2. Posisi anu akurat pikeun posisi pamasangan, ngirangan panyimpangan, gampang dirakit, dipasang dina hiji léngkah.
3. Pamakéan waja logam halus, tingkat kakuasaan anu langkung ageung, ningkatkeun kahirupan palayanan.
4. tekanan cekap, transportasi lemes, ningkatkeun kakuatan.
5. Nalika nyetir dina kecepatan luhur, kakuatan input diréduksi sareng beban mesin diréduksi.
6. Operasi lemes, low noise, geter leutik, torsi mimiti leutik.
7. 100% pamariksaan sateuacan pangiriman.

Kasus Proyék

AAPEX in America

AAPEX di Amérika

Automechanika

Automekanika Shanghai 2019

CIAAR Shanghai 2020-1

CIAAR Shanghai 2020


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami