Pabrik Pembuatan Ac Compressor Kanggo Mazda CX3 / Mazda Demio / Mazda 3

Pedaran pondok:

Kacuali sareng unit AC-mobil mandiri ageung, komprésor AC umum mobil disambungkeun sareng aci utama mesin ngalangkungan éléktromagnétik. Eureun sareng mimiti kompresor ditangtukeun ku cara narik-sareng ngaleupaskeun kopling éléktromagnétik. 


Detil Produk

Tanda Produk

Kacuali sareng unit AC-mobil mandiri ageung, komprésor AC umum mobil disambungkeun sareng aci utama mesin ngalangkungan éléktromagnétik. Eureun sareng mimiti kompresor ditangtukeun ku cara narik-sareng ngaleupaskeun kopling éléktromagnétik. Ku alatan éta, kopling éléktromagnétik mangrupikeun komponén éksékutip dina sistem kontrol otomatis AC mobil. Éta kapangaruhan ku saklar suhu (termostat), tekanan switch (pressure relay), speed relay sareng kontrol saklar kakuatan sareng komponenana sanés. Umumna dipasang di tungtung hareup kompresor.

Kopling éléktromagnétik disebut ogé kopling éléktromagnétik. Éta nganggo prinsip induksi éléktromagnétik sareng gesekan antara pelat gesekan jero sareng luar pikeun ngajantenkeun dua bagian puteran dina sistem transmisi mékanis. Dina kaayaan bagian aktif henteu lirén muterkeun, bagian anu disetir tiasa digabungkeun atanapi dipisahkeun tina sambungan mékanis éléktromagnétik. Alatna mangrupikeun alat listrik anu sacara otomatis dieksekusi. Kopling éléktromagnétik tiasa dianggo pikeun ngendalikeun mimiti, mundur, régulasi gancang sareng ngerem mesin. Éta ngagaduhan kaunggulan struktur saderhana, aksi gancang, énergi kendali alit, sareng merenah pikeun kadali jarak jauh; sanaos ukuranana leutik, éta tiasa ngirimkeun tork anu ageung; nalika dianggo pikeun ngontrol rem, éta ngagaduhan kaunggulan marake gancang sareng stabil.

Ngalereskeun sareng masang langkah-langkah kompresor AC-mobil

Prosés léngkah ngabongkar tina kompresor AC-mobil:
Catetan: Dina raraga nyegah pangotor sareng beueus dina hawa tina kondensasi kana bagian-bagian na lebet kana sistem, bagian anu dibongkar kedah diubaran deui gancang-gancang.
PerOperasi prosedur pamulihan AC-AC.
② Cabut kabel kawat négatip tina batréna.
③Kaluarkeun sabuk penggerak.
④Cabut sambungan pipa AC anu tekanan tinggi sareng rendah dina kompresor.
Is Putuskeun konektor abah kompresor.
⑥Cabut bolts ngalereskeun kompresor teras angkat kompresorna.

Prosés pamasangan kompresor AC-mobil:
① Pasang screw fixing compressor, pasang sareng kencengkeun batré anu menerkeun compressor.
② Sambungkeun konektor abah kompresor.
③Méting téknologi tube sirah kompresor hawa tekanan tinggi sareng rendah.
④ Pasang sabuk penggerak.
⑤ Sambungkeun kabel kawat négatip tina batréna.
Per Ngajalankeun prosedur ngeusian tina AC-pendingin.

Tipe Bagian: Kompresor A / C
Diménsi Box: 250 * 220 * 200MM
Beurat produk: 5 ~ 6KG
Waktos Pangiriman: 20-40 Dinten
Garansi: Gratis 1 Taun Garansi Mileage Unlimited

PARAMETER PRODUK

Modél NO

KPR-8334

Aplikasi

Mazda CX3 & 2 / Mazda Demio 2014-2016

Voltaseu

DC12V

OEM NO.

D09W61450 / T964038A / DBA-DJ3FS

Parameter katrol

6PK /φ110MM

Gambar produk

8334-1
8334-4
8334-3
8334-2

Parameter produk

Modél NO

KPR-8340

Aplikasi

Mazda 2 08'-15 '1.3

Voltaseu

DC12V

OEM NO.

92600C570A  / DRZ8-61-450 052 / DR08-61450 / DR08-61052

Parameter katrol

6PK /φ118MM

Gambar produk

8340-2
8340-3
8340-4
8340-5

Parameter produk

Modél NO

KPR-8341

Aplikasi

Mazda 3 1.6

Voltaseu

DC12V

OEM NO.

B44D61450 / T904055B / BFF5-61450 / T917155A

Parameter katrol

6PK /φ125MM

Gambar produk

8341-2
8341-3
8341-4
8341-5

Bungkusan & shippment

Pakét karton konvensional atanapi bungkus kotak warna kustom.

Hollysen  packing01

Produt video

Gambar pabrik

Assembly shop

Toko majelis

Machining workshop

Bengkel mesin

Mes the cockpit

Mes kokpit

The consignee or consignor area

Daérah anu ngirim atanapi méréskeun

Service kami

Palayanan
Jasa khusus: Kami tiasa nyumponan sarat konsumén, naha sakumpulan alit sababaraha jinis, atanapi produksi massal tina kustomisasi OEM.

OEM / ODM
1. Ngabantosan palanggan pikeun ngadamel solusi anu cocog sareng sistem.
2. Nyayogikeun dukungan téknis pikeun produk.
3. Ngabantosan palanggan pikeun ngungkulan masalah saatos-penjualan.

Kauntungan urang

1. Kami parantos ngahasilkeun kompresor AC otomatis langkung ti 15 taun.
2. Posisi anu akurat pikeun posisi pamasangan, ngirangan panyimpangan, gampang dirakit, dipasang dina hiji léngkah.
3. Pamakéan waja logam halus, tingkat kakuasaan anu langkung ageung, ningkatkeun kahirupan palayanan.
4. tekanan cekap, transportasi lemes, ningkatkeun kakuatan.
5. Nalika nyetir dina kecepatan luhur, kakuatan input diréduksi sareng beban mesin diréduksi.
6. Operasi lemes, low noise, geter leutik, torsi mimiti leutik.
7. 100% pamariksaan sateuacan pangiriman.

Kasus Proyék

AAPEX in America

AAPEX di Amérika

Automechanika1

Automekanika Shanghai 2019

CIAAR Shanghai 2020

CIAAR Shanghai 2020


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami