12V Auto Ac Compressors Produsén Pikeun Isuzu D-max / Isuzu Mixer Treuk / Isuzu Traktor

Katerangan pondok:

 


  • MOQ:10 lembar
  • Model NO:KPR-1253
  • Aplikasi:Isuzu D-max 2.5 2012
  • Voltaseu:DC12V
  • OEM NO.:8981028240 / 8981028241 / 9260000C81 / 92600A070B
  • Parameter katrol:A φ125
  • Rincian produk

    Tag produk

    KOMPRESOR AC OTOMOTIF

    Compressor kudu dilabélan sakumaha diperlukeun tur dipak dina karton corrugated dirancang husus.

    Sateuacan bungkusan, kompresor diévakuasi teras dieusi ku (0.049~0.088) nitrogén industri MPa.

    Sertipikat produk kedah diapit dina kotak bungkusan, sareng produk pikeun ritel kedah dibarengan ku petunjuk pikeun dianggo sareng pamasangan.

    Éta kedah diurus kalayan ati-ati nalika transportasi.Teu lungsur, kakeunaan hujan, atawa kakeunaan panonpoé, sarta eta teu diwenangkeun pikeun ngaruksak compressor dina lingkungan panyimpen box.The kudu garing sarta ventilated sarta kudu aya euweuh gas corrosive sabudeureun.

    Nyeuseup jeung knalpot colokan compressor nu bisa dihapus ngan lamun compressor keur dipake.Lamun nyeuseup jeung knalpot colokan ragrag kaluar atawa loosens, eta kudu dipariksa jeung diatur dina waktu.

    Tutorial ngecas refrigerant

    1.Keep tekanan sanggeus vacuuming
    2. The mobil ngajalankeun di speed dianggurkeun
    3.Flush refrigerant gas ti port nyeuseup dina tekanan low
    4.The sungut tank refrigerant nyaeta ka luhur
    5.Prevent compressor ti keur ngeusi refrigerant cair ngaruksak bagian internal
    6.The ngecas jumlah refrigerant kudu boga muatan nurutkeun sarat tina pabrik mobil
    7.It ogé bisa judged ku nyeuseup jeung tekanan knalpot parameter
    8.The port nyeuseup (tekanan low) tekanan nyaéta 0.2 ~ 0.3MPa
    9.Exhaust port (tekanan luhur) tekanan 1.4 ~ 1.7MPa
    10.Strictly ngadalikeun torsi of compressor ningkatna bolts jeung tegangan sabuk
    11. spésifikasi dianjurkeun nyaétatnilai orque of M8 baud: 25±2Nmjeung btegangan elt: 700 ± 100N

    Tipe Bagian:A/C Compressors

    Ukuran Kotak: 250 * 220 * 200MM

    beurat produk:5 ~ 6 kg

    Waktos pangiriman: 20-40 Days

    Garansi: Free1 Taun Unlimited Mileage Jaminan

    Parameter produk

    Modél NO KPR-1253
    Aplikasi Isuzu D-max 2.5 2012
    Voltaseu DC12V
    OEM NO. 8981028240/ 8981028241/ 9260000C81/ 92600A070B
    Parameter katrol A φ125
    1253-1
    1253-2
    1253-3
    1253-4
    1253-5

    Bungkusan & pangiriman

    packing karton konvensional atawa kotak warna custom packing.

    baozhuang (1)
    baozhuang (3)
    baozhuang (5)
    baozhuang (2)
    baozhuang (6)
    baozhuang (4)

    Video produk

    Gambar pabrik

    Toko majelis

    Toko majelis

    Bengkel mesin

    Bengkel mesin

    Mes kabina

    Mes kabina

    The consignee atanapi consignor aréa

    The consignee atanapi consignor aréa

    Jasa Kami

    Palayanan
    jasa ngaropéa: Kami bisa minuhan sarat konsumén urang, naha bets leutik sababaraha variétas, atawa produksi masal kustomisasi OEM.

    OEM / ODM
    1. Mantuan konsumén nyieun solusi cocog sistem.
    2. Nyadiakeun rojongan teknis pikeun produk.
    3. Mantuan konsumén nungkulan masalah sanggeus-jualan.

    Keunggulan Kami

    1. Kami geus ngahasilkeun compressors AC otomatis pikeun leuwih ti 15 taun.
    2. Positioning akurat tina posisi instalasi, ngurangan simpangan, gampang keur ngumpul, instalasi dina hiji hambalan.
    3. Pamakéan baja logam rupa, gelar gede tina rigidity, ngaronjatkeun kahirupan layanan.
    4. tekanan cukup, angkutan lemes, ningkatkeun kakuatan.
    5. Nalika nyetir di speed tinggi, kakuatan input diréduksi jeung beban mesin diréduksi.
    6. Operasi lemes, noise low, Geter leutik, torsi mimiti leutik.
    7. 100% inspeksi saméméh pangiriman.

    Kasus Proyék

    AAPEX di Amérika

    AAPEX di Amérika

    Automekanika

    Automechanika Shanghai 2019

    CIAAR

    CIAAR Shanghai 2019


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami