12V Auto A / C Compressor Pabrik Pabrik Pikeun Subaru Impreza / Subaru Stella / Subaru Impreza XV

Katerangan pondok:


  • MOQ:10 lembar
  • Model NO:KPR-1102
  • Aplikasi:Subaru Impreza XV 1.6B-2.0B '13->… / Subaru Impreza XV 2.5L '12->'13 (6pk)
  • Voltaseu:DC12V
  • OEM NO.:73111FJ000 / Z0014247A / Z0014247B / 73111FJ010 / Z0014248B / 73111-FJ040 / Z0014247B / Z0021226A / DKV-142 / Z403
  • Parameter katrol:6PK/φ110MM
  • Rincian produk

    Tag produk

    Kompresor AC mobil mangrupikeun jantung sistem AC mobil, anu maénkeun peran ngompres sareng ngirim uap refrigerant.compressors AC dibagi jadi dua rupa: kapindahan non-variabel jeung variabel.compressor AC bisa dibagi kana compressor kapindahan tetep sarta compressor kapindahan variabel nurutkeun prinsip kerja béda.

    Kapindahan tina compressor kapindahan tetep sabanding jeung kanaékan laju mesin, éta moal bisa otomatis ngarobah kaluaran kakuatan nurutkeun paménta refrigeration sarta dampak dina konsumsi bahan bakar mesin relatif badag.Hal ieu dikawasa ku cara ngumpulkeun sinyal suhu outlet of evaporator nu.Nalika hawa ngahontal suhu set, clutch éléktromagnétik compressor dileupaskeun sarta compressor eureun gawé.Nalika suhu naék, clutch éléktromagnétik digabungkeun sareng compressor mimiti jalan.The compressor kapindahan konstan ogé dikawasa ku tekanan tina sistem AC.Nalika tekanan dina pipa teuing tinggi, compressor eureun gawé.

    The compressor kapindahan variabel otomatis bisa nyaluyukeun kaluaran kakuatan nurutkeun suhu set.Sistem kontrol AC henteu ngumpulkeun sinyal suhu tina outlet hawa evaporator, tapi sacara otomatis nyaluyukeun suhu outlet hawa ku ngadalikeun rasio komprési compressor numutkeun sinyal parobahan tekanan dina pipa AC.Salila sakabéh prosés refrigeration, compressor sok jalan, sarta adjustment of inténsitas refrigeration sagemblengna gumantung klep pangaturan tekanan dipasang di jero compressor pikeun ngadalikeun.Nalika tekanan dina tungtung tekanan luhur tina pipa AC teuing tinggi, klep pangatur tekanan shortens stroke piston dina compressor pikeun ngurangan rasio komprési, nu bakal ngurangan kakuatan cooling.Nalika tekanan dina tungtung tekanan luhur turun ka extent tangtu jeung tekanan dina tungtung tekanan low naék ka extent tangtu, klep pangatur tekanan ngaronjatkeun stroke piston pikeun ngaronjatkeun kakuatan cooling.

    Tipe Bagian: A / C Compressors
    Ukuran kotak: 250 * 220 * 200MM
    beurat produk: 5 ~ 6KG
    Pangiriman Time: 20-40 Days
    Garansi: Garansi Mileage Unlimited 1 Taun Gratis

    Parameter produk

    Modél NO

    KPR-1102

    Aplikasi

    Subaru Impreza XV 1.6B-2.0B '13->…/ Subaru Impreza XV 2.5L '12->'13 (6pk)

    Voltaseu

    DC12V

    OEM NO.

    73111FJ000/ Z0014247A/Z0014247B/ 73111FJ010/ Z0014248B/ 73111-FJ040/ Z0014247B/ Z0021226A/ DKV-10Z/ Z001424713

    Parameter katrol

    6 PK/φ110MM

    gambar produk

    1102-2
    1102-3
    1102-4
    1102-5

    Bungkusan & pangiriman

    packing karton konvensional atawa kotak warna custom packing.

    Hollysen packing01

    Video produk

    Gambar pabrik

    Toko majelis

    Toko majelis

    Bengkel mesin

    Bengkel mesin

    Mes kabina

    Mes kabina

    The consignee atanapi consignor aréa

    The consignee atanapi consignor aréa

    Jasa Kami

    Palayanan
    jasa ngaropéa: Kami bisa minuhan sarat konsumén urang, naha bets leutik sababaraha variétas, atawa produksi masal kustomisasi OEM.

    OEM / ODM
    1. Mantuan konsumén nyieun solusi cocog sistem.
    2. Nyadiakeun rojongan teknis pikeun produk.
    3. Mantuan konsumén nungkulan masalah sanggeus-jualan.

    Keunggulan Kami

    1. Kami geus ngahasilkeun compressors AC otomatis pikeun leuwih ti 15 taun.
    2. Positioning akurat tina posisi instalasi, ngurangan simpangan, gampang keur ngumpul, instalasi dina hiji hambalan.
    3. Pamakéan baja logam rupa, gelar gede tina rigidity, ngaronjatkeun kahirupan layanan.
    4. tekanan cukup, angkutan lemes, ningkatkeun kakuatan.
    5. Nalika nyetir di speed tinggi, kakuatan input diréduksi jeung beban mesin diréduksi.
    6. Operasi lemes, noise low, Geter leutik, torsi mimiti leutik.
    7. 100% inspeksi saméméh pangiriman.

    Kasus Proyék

    AAPEX

    AAPEX di Amérika

    Automekanika

    Automechanika Shanghai 2019

    CIAAR Shanghai 2020-1

    CIAAR Shanghai 2020


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami