12v 24v Portable Universal Roof Top Dipasang Treuk Sleeper Listrik Otomatis Parkir Cooler AC Kondisioner Kondisi

Pedaran pondok:

Dina usum panas, nyetir siang wengi, panas terik, AC mobil listrik inverter listrik jarak jauh tiasa ngendalikeun suhu dina mobil, ngamungkinkeun anjeun jarak jauh ngaluyukeun suhu dina mobil nalika anjeun ngagoler, sareng nikmati tiis dina panas . Jenis AC ieu efisien sareng hemat energi, operasi anu stabil, low noise, sareng tiasa gancang mendingan ruang mobilna sehingga masihan anjeun suasana anu saé nalika nyetir sareng damel. AC portabel ieu cocog pikeun mobil ageung, treuk, beus, RV, parahu, kendaraan rékayasa, sareng sajabana Dina hawa panas, naha nyetir atanapi henteu nyetir, éta tiasa niasa suhu dina mobil.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter produk

Bagian Tipe

AC AC / Pendingin Parkir /Hateup top truk AC

Aplikasi

Mobil, Truck, Burang, Rv, Boat

Diménsi Box

Desain numutkeun spésifikasi produk

Beurat produk

32KG

Voltaseu

DC12V/ DC24V

Suhu netepkeun

18-30 ℃

Kapasitas Refrigerating

2600W (300-3500W)

Kakuatan

700W (400-900W)

Kulkas

R134A

Garansi

Free Garansi Mileage Unlimited 1 Taun

Gambar produk

Parking air conditioner-Roof type air conditioner1
Parking air conditioner-Roof type air conditioner2
Parking air conditioner-Roof type air conditioner3

Fitur AC

Fitur jinis top sadayana dina hiji AC AC jandéla AC cooler AC pikeun kendaraan mesin konstruksi.
1. Gulung kompresor
Gulung tipe inverter kompresor calakan.
Efisiensi tinggi sareng hemat énergi.
Ngajalankeun lancar sareng anti janggol.

2. kondensor kakuatan tinggi
Built-in kondensor kakuatan tinggi, dissipation panas gancang, pangaruh cooling gancang, efisiensi tinggi na hemat énergi.
Hayu anjeun mikaresep usum panas tiis.

3. Awak sapotong
Desain awak sapotong ultra-ipis, henteu kedah liang punch kanggo dipasang dina posisi sunroof mobil, ngan ukur 15cm langkung luhur tibatan mobil aslina.

4. Perlindungan tegangan rendah
Papan kontrol utama anu cerdas, kalayan panangtayungan voltase rendah, pikeun mastikeun yén mobilna tiasa ngamimitian normal, sareng nganggo langkung gampang.

5. Pendinginan gancang
Ngadopsi kompresor gulung, kondensor kakuatan tinggi internal, tiasa gancang tiis, sareng tong hariwang ngeunaan suhu tinggi dina usum panas.

6. Kadali jauh
AC gaduh panel kontrol sareng remote control, anu langsung tiasa ngendalikeun AC, ngamungkinkeun anjeun kontrol suhu bari ngagolér.

7. Asesorisna
Kompresor inverter DC, desain selang tekanan tinggi sareng rendah, dikembangkeun khusus kanggo treuk, anti geter sareng anti nabrak.

8. Gampang dipasang
Panel motong interior standar, jalur panyegelan, sekrup kabel listrik, batang beberesih, pamasangan saderhana.

Bungkusan & shippment

Bungkus nétral sareng kotak busa

Hollysen  packing

Gambar pabrik

Assembly shop

Toko majelis

Machining workshop

Bengkel mesin

Mes the cockpit

Mes kokpit

The consignee or consignor area

Daérah anu ngirim atanapi méréskeun

Service kami

Palayanan
Jasa khusus: Kami tiasa nyumponan sarat konsumén, naha sakumpulan alit sababaraha jinis, atanapi produksi massal tina kustomisasi OEM.

OEM / ODM
1. Ngabantosan palanggan pikeun ngadamel solusi anu cocog sareng sistem.
2. Nyayogikeun dukungan téknis pikeun produk.
3. Ngabantosan palanggan pikeun ngungkulan masalah saatos-penjualan.

Kauntungan urang

1. Kami parantos ngahasilkeun kompresor AC otomatis langkung ti 15 taun.
2. Posisi anu akurat pikeun posisi pamasangan, ngirangan panyimpangan, gampang dirakit, dipasang dina hiji léngkah.
3. Pamakéan waja logam halus, tingkat kakuasaan anu langkung ageung, ningkatkeun kahirupan palayanan.
4. tekanan cekap, transportasi lemes, ningkatkeun kakuatan.
5. Nalika nyetir dina kecepatan luhur, kakuatan input diréduksi sareng beban mesin diréduksi.
6. Operasi lemes, low noise, geter leutik, torsi mimiti leutik.
7. 100% pamariksaan sateuacan pangiriman.

Kasus Proyék

AAPEX in America1

AAPEX di Amérika

Automechanika Shanghai 20191

Automekanika Shanghai 2019

CIAAR Shanghai 2020

CIAAR Shanghai 2020


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami