TENTANG KAMI

Terobosan

  • MES

HOLLYSEN & KPRUI

BUBUKA

Changzhou Hollysen Technology Trading Co., Ltd. mangrupikeun cabang tina Changzhou Kangpurui Automotive Air Conditioner Co., Ltd. Éta mangrupikeun industri panilitian sareng pamekaran, produksi sareng ngajual kompresor AC-mobil sareng AC. Industri urang perenahna di Taman Perumahan Niutang, Kacamatan Wujin, Kota Changzhou, Propinsi Jiangsu, éta di tengah Délta Walungan Yangtze, padeukeut sareng Shanghai-Nanjing Expressway sareng Yanjiang Expressway, kalayan transportasi anu merenah sareng pemandangan indah.

  • -
    Didirikeun taun 2006
  • -
    Pangalaman 15 taun
  • -+
    Langkung ti 150 produk

produk

Inovasi

  • Auto Air Conditioning Compressor and Clutch Assembly For Suzuki Wagon R / Suzuki Jimny / Alto

    Kompresor Air Conditioning Auto sareng Majelis Kopling Pikeun Suzuki Wagon R / Suzuki Jimny / Alto

    KOMANDAR AC AC BARU BARU Suplai produk kami gaduh ukuran anu langkung alit, noise damel anu langkung handap, umur damel anu langkung lami, kinerja épéktip anu langkung saé tina épisiensi pendinginan. Fitur anu paling penting nyaéta harga anu langkung saé. Kami tiasa mastikeun kompresor, anjeun bakal mésér ti perusahaan kami sanés ngan ukur produk nyalira, tapi ogé rencana perawatan sareng proyek jasa téhnik. Sadaya panduan instalasi sareng manual jasa bakal dituturkeun ku kompresor urang. Tipe Bagian: A / C Compre ...

  • Auto Ac Compressor and Clutch Assembly Manufacture Factory For Toyota Passo / Toyota Corolla / Toyota Terios

    Otomatis Ac Compressor sareng Pabrik Pabrik Clutch Assembly Pikeun Toyota Passo / Toyota Corolla / Toyota Terios

    MEREK BARU AUTO AC COMPRESSOR Rotary vane compressor, ogé katelah scraper compressor, anu mangrupikeun jinis kompresor puter. Silinder kompresor vane rotary ngagaduhan dua jinis: buleud sareng lonjong. Dina kompresor vane rotary ku silinder sirkular, jarak luar-tengah poros utama rotor sareng tengah silinder ngajantenkeun rotor caket kana inlet hawa sareng outlet dina permukaan jero silinder. Dina kompresor vane rotary ku silinder oval, sumbu utami ...

  • Ac Compressor Manufacture Factory For Mazda CX3 / Mazda Demio / Mazda 3

    Pabrik Pembuatan Ac Compressor Kanggo Mazda CX3 / Mazda Demio / Mazda 3

    Kacuali sareng unit AC-mobil mandiri ageung, komprésor AC umum mobil disambungkeun sareng aci utama mesin ngalangkungan éléktromagnétik. Eureun sareng mimiti kompresor ditangtukeun ku cara narik-sareng ngaleupaskeun kopling éléktromagnétik. Ku alatan éta, kopling éléktromagnétik mangrupikeun komponén éksékutip dina sistem kontrol otomatis AC mobil. Éta kapangaruhan ku saklar suhu (termostat), pres ...

  • Auto Ac Compressor For Honda N-BOX / Honda Brio / Honda Jazz

    Kompresor Otomatis Ac Pikeun Honda N-BOX / Honda Brio / Honda Jazz

    MEREK BARU OTOMATIS AC AC Komprésor AC mobil mangrupikeun "jantung" sistem AC mobil. Nalika sistem AC mobilna diaktipkeun, kompresor naék kana tindakan, ngompres sareng nyetir kulkas ngalangkungan sistem AC anu diségel. Kulkas nyerep panas dina mobil ngalangkungan pertukaran panas dina éaporator, sareng nyebarkeun panas ka luar mobil ngalangkungan kondensor, janten ngirangan tempera ...

BERITA

Jasa Kahiji

  • CIAAR 2020 【Pameran Langsung】

    Kaping 12 Nopémber 2020, Pameran Téknologi AC Shanghai Otomotif ka-18 di Pameran Téknologi Refrigeration dibuka pisan. Kalayan pamekaran gancang industri mobil Cina, industri pendingin seluler Cina nunjukkeun trend pangwangunan anu gancang ...

  • CIAAR 2017 【Pameran Langsung】

    Dina bulan Nopémber 2017, Paméran Téknologi Udara Otomotif Internasional Shanghai 15th sareng Pameran Téhnologi Refrigeration (CIAAR 2017) diayakeun di Pusat Konvénsi sareng Pameran Shanghai Everbright hasil. Salaku ngumpulkeun taunan AC otomotif di ...