TENTANG KAMI

Terobosan

HOLLYSEN & KPRUI

BUBUKA

Changzhou Hollysen Technology Trading Co., Ltd. diadegkeun dina 2006, mangrupikeun anak perusahaan tina Changzhou Kangpurui Automotive Air Conditioner Co., Ltd, anu mangrupikeun pabrikan kompresor AC Otomatis.Salila 15 taun katukang, KPRUI parantos mekar janten salah sahiji sumber anu paling terang sareng dipercaya pikeun kompresor AC aftermarket.Urang bakal terus nyadiakeun layanan palanggan pangalusna di industri.

  • -
    Diadegkeun dina 2006
  • -
    15 taun pangalaman
  • -+
    Langkung ti 150 produk

PRODUK HOT

Inovasi

  • Kompresor A/c Murah sareng Kompresor Ac Mobil Pangsaéna Pikeun Ford Fusion / Ford Mondeo

    Kompresor A/c Murah sareng Kompresor Ac Mobil Pangsaéna Pikeun Ford Fusion / Ford Mondeo

    Diagnosis sareng ngadeteksi masalah ac Jasa kompresor ac mobil Kami nampi persetujuan sareng kapercayaan para nasabah umum kalayan kualitas ajeg, harga kompetitif sareng jasa anu saé, ngékspor produk urang ka Amérika Kidul sareng Amérika Kalér, Wétan Tengah sareng Asia Tenggara jsb. Sistem / C dina operasi, fungsi tina compressor A / C nyaéta pikeun pressurize gas refrigerant dina sistem A / C.Salajengna, refrigerant asup ka condenser, nu mangrupakeun exchanger panas nu niiskeun g pressurized ...

  • Kompresor AC Otomotif Pikeun Daihatsu Hijet / Daihatsu Mira / Daihatsu Tanto/Esse/Ceria/Valera

    Kompresor AC Otomotif Pikeun Daihatsu Hijet / Daihatsu Mira / Daihatsu Tanto/Esse/Ceria/Valera

    Diagnosis sareng ngadeteksi masalah ac Sistem AC mobil mangrupikeun sistem sirkulasi anu disegel.Ieu patali jeung kanyamanan numpak, ékonomi jeung kaamanan mobil nu beroperasi normal.Pikeun mariksa sistem AC mobil.Kahiji, anjeun kudu jadi wawuh jeung eta jeung pamahaman sistem AC mobil, ngawasaan prinsip refrigeration anak, konfigurasi sistem, struktur, fungsi, jeung sajabana;tur jadi mahér dina hubungan timbal balik jeung t...

  • 12V Auto Ac Compressors Produsén Pikeun Isuzu D-max / Isuzu Mixer Treuk / Isuzu Traktor

    12V Auto Ac Compressors Produsén Pikeun Isuzu D-max / Isuzu Mixer Treuk / Isuzu Traktor

    KOMPRESOR AC Otomotif Kompresor kedah dilabélan sakumaha anu diperyogikeun sareng dibungkus dina karton bergelombang anu dirarancang khusus.Sateuacan bungkusan, kompresor diévakuasi teras dieusi ku (0.049~0.088) nitrogén industri MPa.Sertipikat produk kedah diapit dina kotak bungkusan, sareng produk pikeun ritel kedah dibarengan ku petunjuk pikeun dianggo sareng pamasangan.Éta kedah diurus kalayan ati-ati nalika transportasi.Henteu turun, kakeunaan hujan, atanapi kakeunaan ...

  • 12V Auto A / C Compressor Pabrik Pabrik Pikeun Subaru Impreza / Subaru Stella / Subaru Impreza XV

    12V Auto A / C Compressor Pabrik Pabrik Pikeun Subaru Impreza / Subaru Stella / Subaru Impreza XV

    Kompresor AC mobil mangrupikeun jantung sistem AC mobil, anu maénkeun peran ngompres sareng ngirim uap refrigerant.compressors AC dibagi jadi dua rupa: kapindahan non-variabel jeung variabel.compressor AC bisa dibagi kana compressor kapindahan tetep sarta compressor kapindahan variabel nurutkeun prinsip kerja béda.Kapindahan tina compressor kapindahan tetep sabanding jeung kanaékan ...

  • Kompresor AC Anyar sareng Clutch Pikeun Nissan Juke / Nissan Micra IV / Nissan Juke Nismo / Nissan Versa

    Kompresor AC Anyar sareng Clutch Pikeun Nissan Juke / Nissan Micra IV / Nissan Juke Nismo / Nissan Versa

    Peran compressor mobil nyaéta pikeun niiskeun refrigerant pikeun ningkatkeun suhu sareng tekanan.Dina waktu ieu, hawa refrigerant leuwih luhur batan hawa ambient, sarta refrigerant ieu leuwih tiis ku cooling hawa, lajeng hawa diréduksi sarta tekanan diréduksi.Dina alat, suhu refrigerant turun sareng tekanan turun.Dina waktu ieu, suhu refrigerant leuwih handap tina hawa ambient.Bursa hawa ...

  • Kompresor AC Otomatis 12V Pikeun Mitsubishi Colt / MITSUBISHI LANCER / LANCER EVOLUTION X / OUTLANDER

    Kompresor AC Otomatis 12V Pikeun Mitsubishi Colt / MITSUBISHI LANCER / LANCER EVOLUTION X / OUTLANDER

    KOMPRESOR AC Otomatis BARU Éfisién volumetrik tina compressor vane Rotary sabagian luhur, sareng rotor tiasa dijalankeun dina kecepatan anu luhur, ku kituna kapasitas refrigerasi kuat.Komponén utama compressor vane Rotary nyaéta blok silinder, rotor, sumbu utama, sabeulah, klep knalpot, panutup tungtung pungkur, panutup tungtung hareup kalayan clutch na bearing sumbu utama.Aya dua bantalan rolling dina panutup pungkur jeung panutup hareup pikeun ngarojong rotasi sumbu utama, sarta aya hiji ...

  • Kompresor AC Otomatis sareng Majelis Clutch Pikeun Suzuki Wagon R / Suzuki Jimny / Alto

    Kompresor AC Otomatis sareng Majelis Clutch Pikeun Suzuki Wagon R / Suzuki Jimny / Alto

    KOMPRESOR AC OTOMATIS BRAND NEW Pasokan produk kami gaduh ukuran anu langkung alit, noise kerja anu langkung handap, umur kerja anu langkung lami, kinerja efek anu langkung saé pikeun efisiensi pendinginan.Fitur anu paling penting nyaéta harga anu langkung saé.Urang bisa mastikeun compressors, anjeun bakal meuli ti parusahaan urang teu ngan produk sorangan, tapi ogé rencana pangropéa jeung proyék jasa téhnik.Sadaya pituduh pamasangan sareng manual jasa bakal dituturkeun ku kompresor kami.Tipe Bagian: Kompresor A/C...

  • Kompresor Ac Otomatis sareng Pabrik Pabrik Kopling Pikeun Toyota Passo / Toyota Corolla / Toyota Terios

    Kompresor Ac Otomatis sareng Pabrik Pabrik Kopling Pikeun Toyota Passo / Toyota Corolla / Toyota Terios

    KOMPRESOR AC Otomatis BARU Kompresor vane Rotary, ogé katelah kompresor scraper, anu mangrupikeun jinis kompresor Rotary.Silinder tina compressor vane Rotary boga dua jenis: buleud tur oval.Dina compressor vane usaha Rotary jeung silinder sirkular, jarak kaluar-puseur sumbu utama rotor jeung puseur silinder ngajadikeun rotor nu deukeut ka inlet hawa jeung outlet dina beungeut jero silinder nu.Dina compressor vane Rotary sareng silinder oval, sumbu utama ...

WARTA

Service Mimiti

  • Industri sareng inpormasi kabupaten ...

    Dina soré 21 Juli, Biro Industri sareng Inpormasi Kacamatan mingpin dina ngatur kagiatan observasi on-site "Smart Change Digital Turn" 2022, kota-kota, zona pangembangan, Biro Pangwangunan Ékonomi "Smart Change Digital Turn" anu tanggung jawab. ..

  • Anggota Panitia Tetap M...

    Dina isuk-isuk 25 Agustus, Panitia Tetap Panitia Partai Kota sareng Sekretaris Partai Distrik ngalaksanakeun kunjungan khusus ka Kota Niutang ngeunaan "Opat Investigasi sareng Hiji Bantuan".Wakil Camat milu...